2777
2789
خانما تو رو خدا اگه میدونین راهنمایی کنین
فلما ان جاء البشیر القاه علی وجهه فارتد بصیرا قال الم اقل لکم انی اعلم من الله ما لا تعلمون(پس هنگامی که بشارت دهنده امد پیراهن یوسف را روی صورت یعقوب افکند پس دیده اش بینا شد انگاه به فرزندانش گفت مگر به شما نگفتم من از خدا چیزی میدانم که شما نمیدانید)
اگر کسی طرفای مینی سیتی و اون محدوده... پرستار یا مراقب شریکی خواست بگیره لطفا خبر بده , مادر دوسته من پرستار یا مراقب ترتمیز با ضامن یا جای معتبر معرف داشته باشه برای کارهای خونه و مراقبت از سالمند سه روز در هفته لازم دارن , چند بار به من گفته بود کسی نمیشناسید میخواستم اینجا بپرسم یادم میرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام کسی اینجا نیست
منم دوقلو دارم 5 ماه پرستار داشتم بیشتر کار بچه هامو خودم انجام میدادم مخارج زندگیمون خیلی بالا بود
از عید رفته هم بچه ها صبورتر شدن هم مخارج کم شده
خوب به بچه ها نمیرسید
جای دیگر هم که زنگ زدم وقتی میگم خودم هستم قبول نمیکنن بیان مبادا بهشون امر و نهی کنیم دلشان میخواد ما نباشیم بچه هامونو بندازیم زیر دستشون بریم و نفهمیم چکار میکنن
بنظر من یک دستگاه شنود باید بگذارید و از حال خونه هر وقت بخواهید باخبر بشوید
پرستار بچه های من بقدری با مبایل حرف میزد که من حالت تهوع (ببخشید) میگرفتم هر چه بهش میگفتم مبایل نزدیک بچه ها نیار به گوشش نمیرفت در آخر هم بیرونش کردم
http://rozashop.blogfa.com
منم دوقلو د ارم و پرستار گرفتم شاغل بودم با 13 سال سابقه کار ولی نرفتم پرستار بد نیست اگر خودتون هم خونه باشولی اگر زمانی برم سر کار من مهد را ترجیح میدم چون معلوم نیست تنهایی چه رفتاری با بچه ها داشته باشه و چه عواقبی حداقل در مهد سه چهار نفر چشمشون بهم هست