2777
2789
عنوان

عشق چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 40716 بازدید | 96 پست
تا اونجا که من میدونم به چهل سالگی مرد میگن چل چلی
حتی بعضی ها میگن فلانی تازه اول چل چلشی هست

بیشتر منظورشون اینه که مرد تو 40 سالگی تازه به زیبایی کاملش میرسه اگه دقت کنید باباهای خودمون تو همون دور و برا خیلی جا افتاده وتر و بهترن .به خاطر همین قضیه خیلی هاشون که جنبه ندارن تو این دوران خودشون رو گم میکنن و خیانت میکنن.وگرنه ربطی به عشق و عاشقی نداره .یکی از دوستای بابای من کلی دختر بازی میکرد و همیشه هم میگفت تازه اول چل چلیمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدااااااااااا الان احساس می کنم می خواهم سر هر چی مرد ببرم..............

به جز پسرم...درسته 2 ماهشه ولی مردیه برای خودش آخه...هههههههه

دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00
من شنیدم 40 سالگی و چل چله خونی .و این یعنی فوران کردن امیال مردان در چهل سالگی...اما خانومای گل این حس بد، این ترس تا کجا باید همراه ما باشه کاش هیچ وقت عشقی نبود. کاش تو وجود ما هم خدا ذره ای بیخیالی میکاشت
در روایات اومده اکثر پیامبران هم در سن چهل سالگی مبعوث شدن :) فکر کنم مسئله محل اشکال است :))
خدایا برای این هدیه آسمانی که به من دادی به اندازه بزرگی خودت ازت متشکرم. دل همه منتظران را با هدیه هایت شاد کن. خودت مراقب پسرم باش.
2810