2777
2789
عنوان

عشق چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 40716 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من چرت و پرته
اگه یکی همسرو زندگیش رو دوست داشته باشه عمرا به فکر این جور چیزا باشه در ضمن به نظر من این هوسه عشق نیست
درسته مردا تنوع طلب هستند ولی همین که جلوی هوس رو گرفتن و عاشق یک نفر بودن و برای یک نفر زندگ کردن و مردن هنر است
خدا خوب می دونست مردا چین برا همین قانون ازدواج موقت رو براشون گذاشت تا گناه نکن چون اگه این نبود هوسبازان همیشه و بیشتر دچار گناه می شدن هنر این است که آدم خودشو نگه داره

سلام بابای امیرعلی
میشه بگی شماجندسالته ؟
اکه به جهل سال نرسیدی فعلاٌ قضاوت برات زوده
ولی این نکته قابل توجهه که همسران باعنوان کاری ندارند واین کاروتحت هرشرایطی (شرعی یاغیرشرعی)خیانت محسوب میکنند
خانمهامیتونن اعلام نظربکنن
خدا کجا ازدواج موقت و گذاشته؟؟ ازدواج موقت و صیغه رو اینا گذاشتن که همیشه جلوتر از اسلام میرن
خدا فرموده اگر مردان با یک زن راضی نشدند 2 زن و 3و4 و در آخر گفته به شرطیکه عدالت را رعایت کنند اگر نتونستند عدالت را رعایت کنند این کار رو انجام ندن حالا وقتی هیچ زنی راضی نیست پس عدالتی هم در کار نیست.
با مامان علیرضا موچولو موافقم
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ما شنیدیم که اقایون دچار "بحران چهل سالگی" میشن که البته هر کسی با بحران یجوری مقابله میکنه، یک عده هم ممکنه برای گذر از این بحران خودشون رو با سرگرمی های این چنینی مشغول کنند.
مهم اینه که بعد از گذر از این بحران به خودشون چه نمره ای بدن؟ مهم اینه که بتونن چیزهایی رو که در تمام این سالها ساختند و حفظ کنند و پیش خودشون سربلند و مغرور باشند، مهم اینه که به خودشون نمره قبولی بدن. وگرنه هرزه گردی برای هیچ کس افتخار نبوده و نیست، حالا چه 40 سالگی، چه 50 سالگی، چه با کلاه شرعی، چه بدون کلاه.
عمر دو بایست در این روزگار
بعضی ها مثل ناصرخسرو و عطار در این سن متحول میشن و مسیر دیگه ای رو در زندگی در پیش میگیرند، بعضی ها هم تشت رسواییشون از بام می افته و انگشت نمای اطرافیان میشن و مایه مضحکه... همه اینها بحران رو رد میکنند اما هر کدوم به شکلی.
عمر دو بایست در این روزگار
2810