2777
2789
عنوان

خانم مهندسای خانه دار....

1687 بازدید | 72 پست
سلام ... من با فوق لیسانس مهندسی بعد از بچه دار کارمو گذاشتم کنا و مشغول خانه داری و بچه داری شدم.. الان هم موقعت کاری قبلیمو از دست دادم و هم اینکه خودم با تمام وقت سرکار بودن مشکل پیدا کردم.. تمام وقت کار کردن تو تهران هم واقعا به معنی تمام یعنی تمام وقت 6:30 از خواب بیدار شی بچه رو بیدار کنی و بدو بدو اماده که تا 8 خودتو برسونی سرکار عصر هم تو ترافیک تهران به زور خودمونو 6:30 -7 برسونیم خونه واونوقت هم خسته کوفته دیگه حوصله بچه رو نداریم... این یه طرف قضیه است و اونطرف هم اونهمه وقتی که برای تحصیل و کار کشیدیم و حالا بیاد ببوسیمشو بزاریم کنار من یکی بین کار و بچه بچه رو انتخاب کردم... شما از خودتون و تصمیمتون و احساستون بگید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم ارشد برق تو یکی از دانشگاه های دولتی تهران می خوندم که باردار شدم،الان مرخصی گرفتم البته کلی از درسم مونده،شیطون مدام تو گوشم میگه بعد نی نی نرو دیگه دانشگاه انصراف بده،موندم چی بگم به این شیطونه،اصلا هم دلم نمی خواد نی نی مو پیش کسی بذارم،از یه طرف می گم حیفه به این سختی قبول شدم
نی نی مو امام رضا برام از خدا گرفته،خودشم مواظبشه
فاطمه پریا تو چقدر امید داری بعد از تحصیلت مشغول کار بشی راستش من یکی که اگر بر میگشتم عقب دیگه فوق نمیگرفتم یه رشته جدید میخوندم... کاش به نصیحت بزرگترام گوش میدادم که مهندسی زیاد مناسب خاتمها نیست... ببخشید با این حرفا اگر ته دل تو رو هم خالی میکنم ...