2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان علی وایسا من هم دو قلوهام 14 ماهه هستن ولی هنوز هم هر چی می دوم کمتر به چیزهای که مد نظر دارم میرسم اکثرا هم در مورد خونه داری و بچه داری هست مثلا صبح که از خواب پا میشم برای خودم میگم امروز چه کارهایی رو باید انجام بدم اما شب می بینم نتونستم به همه اون چیزهایی که در نظر داشتم عمل کنم حتی برای برنامه های ماهیانه ام همینطور می شه همین عید فطر از قبل گفته بودم چه کارهای رو تاکی باید تمام کنم تا به تمام کارهام برسم اما نتونستم کل برنامه ام رو پیاده کنم کم کم دارم باور میکنم مشکل خودم هستم یعنی همیشه خودم رو مقصر می دونم نمی دونم واقعا من باید تغییر کنم یا همه مادرهاید دوقلو دار این مشکل رو دارن؟
وای منم دو تا دو قلو 10.5 ماهه دارم منم تنها از پسشون بر نمیام همیشه یکی باید پیشم باشه خیلی ناراحتم . مامانم همیشه یکیشونو نگه میداره و دوست دارم خودم بتونم اما نمیشه . آخه کی میشه؟
کسایی که دو قلو های بزرگتر دارند لطفا راهنمایی کنید.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام من هم دوقلوی دختر پسر 6.5 ماهه دارم تا 3 ماهگی مامام 24 ساعته پیشم بود ولی الان در حد سر زدنه و من هم جز در موارد خاص ازش کمک نمی خوام
خیلی سخته ولی فکر می کنم دارن روز به روز بهتر می شن
ولی به خودم خیلی فشار می یاد 2 شب پیش به خاطر سر درد شدید 1 شب بستری بودم
سلام منم دوقلوی پسر دارم 5 ماهه هستن که تمام و تمام وقتم رو گرفتن که حتی نمی تونم غذایی بپزم. کم خواب هستن و شیطون که خیلی هم به من وابسته هستن کافیه فقط جلوی چشمشون نباشم چنان گریه می کنن که نگو.