2777
2789
مامان های عزیز
پسر من امسال می رود کلاس دوم دبستان .
از دبستانی که پیش می رفت ( غیر انتفاعی ) اصلا راضی نبودم چون تنبیه بدنی می کردند ( غیر انتفاعی )!
سال گذشته هم پسرم در دبستان ........ بود که در مقابل پولی که گرفتند- 4 و نیم میلیون - اصلا راضی نبودم !
امسال شهریه شان باز هم گران تر شده - 5 و نیم میلیون - اما به نظرم اصلا کار خاصی برا بچه ها نمی کنن.

نمی دانم برای سال دوم کجا پسرم را ثبت نام کنم که از هر نظر خوب باشه .
اگر از دبستان پسرتان راضی هستید ( در منطقه 5 و 22 تهران ) ممنون میشوم نام مدرسه مورد نظرتون را بنویسید.
مطمئنا تبادل نظر درباره مدرسه ها خیلی به همه مادرهایی که پسران دبستانی دارند کمک می کنه .

من توقع زیادی از یک مدرسه ندارم . اما فکر می کنم در مقابل 5 میلیون تومان شهریه ای که میدهم
حداقل باید احساس کنم پسرم تجربه ها و مطالب جدیدی می آموزد .
راستش پسر من در کلاس اول انگیزه یادگیری اش را از دست داد چون خیلی از مطالبی را که مدرسه در این یک سال اموزش می داد پسر من قبلا بلد بود . مثلا پسر من از 4 سالگی کلاس زبان رفته و در سطح ساده می تواند مکالمه کند . بنویسد و انگلیسی بخواند
ولی یک سال مجبور شد 5 روز در هفته سر کلاسی بنشیند که تازه الفبای انگلیسی را یاد می دادند و کلمه هایی را حفظ می کردند . درباره موسیقی هم همینطور . پسر من دوره ارف را کامل گذرانده و دارد کلاس گیتار می رود
آن وقت در این یک سال تازه نت ها را یادشان می دادند و بلز می زدند.
متاسفانه درباره کامپیوتر و .... هم همین وضعیت بود . پسر من حتی سی دی بازی هایش را هم خودش نصب می کند و ... اما یک سال تمام در این مدرسه فقط نقاشی کشیدند و اشکال هندسی در کامپیوتر یاد گرفتند و رنگش کردند!
دریغ از یک آموزش جدید !

در مجموع با اینکه مدرسه دو تا روانشناس داشت اما کوچکترین توجه و اهمیتی به بچه هایی که شرایطی مثل پسر من داشتند ( تعدادشون کم هم نبود ) نمی شد.

برای همین می دانم این وضعیت سال های بعد هم ادامه دارد . نمی دانم آیا مدرسه ای می توانم پیدا کنم که استعداد و شرایط و تجربه هر دانش آموز را در نظر بگیرد و با توجه به آن برنامه داشته باشد یا اینکه باید توقعم را پایین بیاورم .
که اگر اینطوره پس چرا پسرم را ببرم غیر انتفاعی و 5 میلیون هزینه کنم و وقت پسرم را الکی هدر بدهم؟!

کسی از مادران هست که شرایطی مثل پسر من داشته باشد ؟

سلام بچه های کلاس اولی امسال تو این تاپیک جمع هستیم اگه دوست دارید به ما بپیوندید و سوالتون را اونجا مطرح کنید و شما هم به سولای بقیه پاسخ بدید

ممنون
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=463763
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من پسرم امسال معرفت هستی رفت راضی بودم به هر حال خوب کامل همیشه وجود نداره ولی از نظر اموزشی از همه چیزش راضی بودم یه ذره از نظر پرورشی ضعیف بود که در مقابل اموزش خوبشون قابل چشم پوشی بود
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...

سلام عزیزم،از نوشته هاتون متوجه شدم مادر دقیق و پیگیری هستید،از تاپیک شما سالها گذشته و الان دیگه گل پسرتون مردی شده واسه خودش  لطفا ممکنه تجربیات ارزشمندتون رو در خصوص انتخاب دبستان پسرانه در منطقه 22 با بنده به اشتراک بگذارید؟

من توقع زیادی از یک مدرسه ندارم . اما فکر می کنم در مقابل 5 میلیون تومان شهریه ای که میدهم حداقل بای ...

سلام باران جان، می دونم این تاپیک متعلق به حدود 9 سال پیش است ولی برای افرادی که مشکلات شما را دارند هنوز کارآی داره و مفیده است. می خواستم ببینم بالاخره پسرت را کجا بردی. من پسرم را به مدرسه سلام یاسین در منطقه 1 می برم و خیلی هم راضی هستم. پسرم هم مدرسه اش را خیلی دوست داره. ولی آلان با معضل پسر برادرم روبرو شدیم. پسربرادرم امسال کلاس سوم است و مدرسه دولتی در منطقه 5 می رود. ولی اصلا از مدرسه اش راضی نیستیم. برادرم هم در شرایطی نیست که بچه هاش را ببره مدرسه غیرانتفاعی.... مگه می شه 3 تا بچه را برد مدرسه غیر انتفاعی؟؟؟؟؟؟ به هر حال من در حال زیر و رو کردن وب سایتها و اینترنت هستم تا ببینم نظرات مادرها چیه و یک مدرسه ابتدای دولتی خوب در منطقه 5 یا 22 یا 2 پیدا کنم. شبکه اجتماعی مدرسه کلوب را که دیدم فقط دو تا مدرسه دولتی را بعنوان مدارس خوب نام برده بود: آرهاشم و مهدیزاده..... نظر شما چیه؟ 

ممنون می شم تجربیات خودتان را بفرمایید.