2777
2789
عنوان

انرژی بگیر

32 بازدید | 4 پست

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

همین الانشم وضع خانواده پدریم اینجوریه😐😐😐ولی بدون لبخند وشادی.....

واینکه صب تا شب طعنه های مادرشوهرمو در مورد وضع مالیشون میشنوم

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
همین الانشم وضع خانواده پدریم اینجوریه😐😐😐ولی بدون لبخند وشادی..... واینکه صب تا شب طعنه های مادر ...

بگو شکر خدا دارن با ابرو زندگی میکنن ...نزار توهین کنه مگه کی شده 

🕉زندگی رو جدی نگیر چون ازش زنده بیرون نمیری🕉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو شکر خدا دارن با ابرو زندگی میکنن ...نزار توهین کنه مگه کی شده 

هیشکی... فقط یکم خونه شونو خوشگل کردن😭😭شوهرشم مواد رو ترک‌کرده‌....

ولی بابای من مصرفرمیکنه

یافاطمه زهرا...میخام روز زن کادومو از خودت بگیرم.....بی بی چک+ میخام مادر مهربوووووون😘😘😘یه نی نی پسر سالم وصالح باردار بشم ان شالله😊😊😊
هیشکی... فقط یکم خونه شونو خوشگل کردن😭😭شوهرشم مواد رو ترک‌کرده‌.... ولی بابای من مصرفرمیکنه

مصرف کنه...مگه مواد چیه همه مصرف میکنن قرار نیست همه تاجر باشن یکی کم داره یکی بیشتر 

🕉زندگی رو جدی نگیر چون ازش زنده بیرون نمیری🕉