2777
2789
عنوان

طلا ارزون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9551 بازدید | 92 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من می خوام یک مقدار طلا را که شکسته اند را بفروشم و همانجا هم دوباره طلا بخرم. به نظرتون به صلاح است. اینطوری که از صحبتهاتون برداشت کردم طلا می ره بالا، پس ضرری نخوام کرد. نه؟ راستی یه نظر هم بدید که برای دختر 3 سالم که فعلا" میترسم جای عمومی از طلا استفاده کنه چیزی بگیرم یا برای خودم. فکر کنم حدود 400000 تومانی بشه. می شه پیشنهادم بدید که چی بگیرم. فقط بگم گردنبند و انگشتر داره.
سارا جون به نظر من برای خودت بخر ! ز هر چی خوشت میاد بگیر اگه از یه گردنبند دیگه هم خوشت اومد بگیر ... تو معذوریت نمون که این داره اونو داره به نظر من طلا باشه هر چی که میخواد باشه..........
حالا کلا بریم سکه بخریم پس؟
ضرر نمی کنیم؟
سپرده طلا بهتر نیست
چرا کسی جواب سوالهای منو نمیده:((
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
مامان پارسا جون حالا بقول شما مهم نیست که چی بگیرم. فقط موندم که این معامله همزمان برای فروش و خرید طلا به نفعمه یا نه. چون مقدار بیشتری پول باید بزارم تا یک چیز درست و حسابی بگیرم. یا اینکه فقط با مبلغ طلایی که فروختم هزمان خرید کنم؟
سارا جون به نظر من همیشه تعویض طلا ضرره !
من از یه طلام خسته بشم میذارم کنار یکی دیگه میخرم هر چند ریز و کوچولو باشه
هر چقدر به پولم بخوره
وقتی طلا رو تعویض کنی به نظر من مثل خوره میمونه همش طلاهات کم میشه یا باید دوباره روش پول بذاری که اینم ضرره!
این جور که این سایت پیش بینی کرده قیمت داره میشکنه
من که سکه خریدم حالا موندم چی میشه
البته روی قبلیها سود کردم خدا کنه حالا ضرر نکنم !
البته من به هیچ وجه ارزوی گرونی نمیکنم حتی اگه ضرر کنم!
2810