2777
2789

سلام بچه ها حالتون خوبه؟

شما نظری دارید در مورد دیزاین خونه های زیر ۱۰۰ متر؟ که هم خیلی شلوغ نشه و هم اینکه شیک و خاص باشه

صفر تا صد دکوراسیون خانه خود را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی افرندشاپ، به کمک طراحان و مهندسین معماری داخلی به صورت مشاوره رایگان تهیه کنید. برآنیم تا بیافرینیم هر آنچه که در رویاهای شماست.

برای اینجور خونه ها تابلو خیلی جواب گو هست و مجسمه های دیواری

یادِتــــــــــــه میگُفتَم ماهِ مَنــــــــــــی تـــــــــــــو...؟ماهِ مَـــــــــن تـــــــــــــــو اَلان دَلیلِ آهِ مَنــــــــــی...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت جواب خودتو دادی،هر چی خلوت‌تر شیک‌تر

خدایا می‌دونی دل من دلبسته‌ی دلیه که دل بسته بهم...می‌دونی قصه‌ی عشق ما اون‌جور که بخوایم دل بِکَنیم نیست...خدایا بعد از «11» سال عآشقی قایمکی و یه دنیا دوری و حسرت دیگه دلامون طاقت نداره😥ما هر چیزی رو که ممکن بود باهم تجربه کردیم 😍از قدم زدن توی ساحل🌊زیر بارون ☔تا گریه و قهر و آشتی‌های هزار مدله...خدایا آتیشِ🔥 عشق ما هر روز شعله‌ورتر میشه حتی اگه این عشق یازده سال دیگه هم با همین دوری بمونه و به وصال نرسه😢 خدایا من توی این عشق صبورم...طاقت میارم فقط چون خودت،خودِ خودت این عشق 💖رو به دلامون هدیه کردی 😻و میدونم بلاخره یه روز دیر یا زود من و مَرد زندگیم پای اون سفره می‌شینیم و مِهرمون رسمی میشه🙏 😍میشه قطعا میشه چون تو خدایی و ما هم بنده‌های حسابی پیگیرت 😇پس زیاد منتظرمون نذار و هر چه زودتر یه زندگی عاشقانه‌ی 💝عَلوی و فاطمی💝 زیر سایه‌ی خودت نصبیبمون کن سایه‌ی سر💙 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم{آذرمآهِ9۸}👑داره می‌رسه روزهای قشنگمون😍الهی‌آمین🙏{بهمن‌مآه98}تیکر؛تاریخ تقریبی شروع خوشبختیمونه😻 وزن اولیه 64Kgوزن هدف57Kg📣من قطعا می‌تونم💪شروع ورزش و به‌اندازه خوری 16 دی 98 📣 نکته مهم: تقویم رژیم من هفدهم نداره⛔ شانزدهم..هجدهم..نوزدهم...و الی آخر😀 معلومه که می‌تونم😎 💝اِلا بِذکر الله تَطمَئنَ القلوب💝 خدایا شکرت برای همه چیز💖 

منک میخوام بخاری رو براعید بردارم و جاش میزتلفنم ک بدلیل کمبود جا تو اتاق خواب گذاشتمش بیارم سرجاش و روش گرامافون بزارم و برای زیرش هم ی تراریوم معمولی میخوام بخرم😢 خونم اصلا یذره هم جا نداره ک تغییر بدم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
وااا شما که خودت استادی🤔

چقدر ریزبین🤗👌

صفر تا صد دکوراسیون خانه خود را می‌توانید از فروشگاه اینترنتی افرندشاپ، به کمک طراحان و مهندسین معماری داخلی به صورت مشاوره رایگان تهیه کنید. برآنیم تا بیافرینیم هر آنچه که در رویاهای شماست.

به نظرمن سرامیک روشن و براق مبل کاناپه فقط و اینکه اصلا چیزای تزیینی زیاد استفاده نکنی فقط رومیزی یه چیز شیک و گرون و یک اباژور شیک وفرش کم هم بزرگ نشون میده هم مرتب وهم شیک فقط مبل خیلی مهمه چون اون ویترین خونه است از این دکورهای زیاد به نظرم خیلی قدیمی شدع

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

اگه بوفه ویترین یا کنسول بزرگ داری رد کن بره 

از گیاه های آپارتمانی استفاده کن برای زیبایی خونه

روی دیوار شلف بزن و دکوری هاتو اونجا بچین جای اینکه رو میز و اینور اونور پر کنی دکوری. 

سرویس چوب جمع و جور بگیر از طرحهای ساده استفاده کن نه شلوغ به هیچ عنوان از مبلای سلطنتی استفاده نکن

کل خونت رو فرش نکن بذار یه جاهایی لخت باشه

اگه کاغذ دیواری شلوغ داری طرحشو عوض کن

سعی کن قاب عکسایی که رو دیوار زدی همشون رنگ قابشون یکسان باشه. 

از پرده رنگ روشن استفاده کن که زیاد طرح نداشته باشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اگه بوفه ویترین یا کنسول بزرگ داری رد کن بره  از گیاه های آپارتمانی استفاده کن برای زیبایی خون ...

شلف از کجا باید تهیه کرد

غیر از این که بگی بسازن برات

آمادش منظورمه

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
شلف از کجا باید تهیه کرد غیر از این که بگی بسازن برات آمادش منظورمه

مغازه های لوکس فروشی باید داشته باشن ولی من باشم سفارش میدم بسازن

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@