سلام دوستان فرزند من 8 ماهش تمام شده و در ماهای قبل سوپش رو خیلی خوب میخورد اما از زمانی که کته براش درست کردم بد غذا شده نینی های شما چجوری بودن و چند تا قاشق کته میخوردن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای مامانا تو رو خدا اگه راهکاری بلدین بگین؟ من بعصی غذاها مثل پوره رو می ذارم جلوش که خودش بخوره ول ...
بچه منم همینطور شده نمیخوره
چیکار کردین شما؟
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
[QUOTE=103213837]بچه منم همینطور شده نمیخوره چیکار کردین شما؟ [/QUOTEوالا فکر کنم دوره اییه . ...
ممنونم🌹
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
عزیزم شل درست کردی خورد؟ من بچه ام معده درد داشتنی غذا نمیخوره، وقتی شربت رانیتیدین میدم روزی دوبار و هر بار یک سی سی بهتر غذا میخوره شما هم امتحان کن، بچه من رفلاکس پنهان داره