2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دو ساله اسباب بازی خاصی نمیخواد. باید مواد مختلف و جنسهای مختلف در اختیارش باشه. هیچی بهتر از کتابهای متنوع و لگوهای مختلف و پازل نیست. اگه شهر کتاب خوب و بزرگ نزدیکتونه گاهی سر بزنین.
چندتا برند اسباب بازی هست که معلومه دارن فکر میکنن و کار میکنن به نظر من به جای اینکه آدم بیخودس بچرخه اینها رو پیگیری کنه بهتره من اینها رو میشناسم که خیلی چیزها ازشون گرفتم و واقعا راضیم انتشارات تولد که واقعا کارهای خلاقانه ای داره شرکت چوبین که بازیهای فکری چوبی میزنه خیلی کاراش خوبه اما محدوده فکرانه هم کارهای خوب زیاد داره و متنوعه و البته پلاستیکیه لگو که معلومه اما کمی گرونه پلن تویز هم یک برند خارجیه که اصل شرکت تایوانی و دفتر مرکزیش آمریکاست. لوازم چوبی خیلی خوبی داره اما خیلی گرونه یه چند تای دیگه هم هست. من فکر میکنم اینهایی که همه چیز میزنن برای جلب مشتری به درد نمیخورن. همین چندتا رو بگردی چیزای خوبی پیدا میکنی ضمنا با سایه جون هم خیلی موافقم خیلی وسائل خونه مثل قاشق چنگال، تیکه های کاغذ و پارچه و خیلی چیزای دیگه میتونه وسائلی باشه که خلاقیت بچه رو رشد میده
برای بچه های 2 ساله بازی فکری اونطوری که برای بزرگترا مرسومه شاید نداشته باشیم. توی این سن کودک نوپا مراحلی رو میگذرونه که پایه های رشد شخصیتش رو میسازن. مثلاً اسباب بازیهایی که ردن رو بطور ساده براش آموزش میده خیلی مفیده. چیدن مکعبهای نسبتا بزرگ هم براش خوبه. اگر میخوایید پازل برای کودک دو ساله خودتون انتخاب کنید پازل های معمولی خیلی به درد نمیخورن.
پازلهایی که چیزهای آشنا (مثل صورت یا بدن آدم) رو حداکثر تا 7-8 تیکه دارن خوبن. معروفن به inset puzzle البته اینا رو برای کسانی نوشتم که الان این مطلب رو میخونن، شاید به دردشون بخوره. وگرنه nargess که الان بچه اش باید 6 ساله باشه پازلهای تا 100 تیکه براش خوبه. هرچند دیگه کم کم بازیهای فکری و گروهی رو با کمک بزرگترا (برای توضیح روش بازی) میتونن انجام بدن.