2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرکز لبخند کودک من - پیشنهاد من است چون من دخترم4 سالشه و خیلی ناسازگار . 10 جا بردم هیچ جا ننشست و معزل شده بود تا یکی از مامانا آدرس این کلینیک تخصصی راداد بردمش اونجا دخترم با دیدن تاب وسرسره واتاق بازی ترس از دندانپزشکی را فراموش کرد با مزه اینکه خانم دکتر لیلا کرایه چیان با آواز وشعر وحوصله دخترم را نشوند وتمام دندو ناشو درست کرد بعد ازون خواهرزاده هام وبرادر زاده هام رفتند همه اونها خیلی راضی بودم . مهمتر اینکه قیمتاش هم نسبت به آماری که از بیرون داشتم منصفانه بود روزهای پنج شنبه فقط بیهوشی رو بچه های استثنایی وخیلی ناسازگار انجام می ده با تجربه ای که دارم بهتر قبلش وقت بگیرید تا معطل نشی .شماره اش77135269 هست نزدیک مترو سرسبز . می تونید تو گوگل اسم مرکز را سرچ کنید تا پیداش کنید.
مامانا اگه دنبال یک جای مرتب با قیمت مناسبید این کلینیک تخصصی دندانپزشکی کودکان را پیشنهاد می کنم مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من - بچه من خیلی ناسازگار بود ده جا بردم قبول نکردن یکی از مامانا به من معرفی کرد مطبش شهر بازی بود دکتر لیلا کرایه چیان متخصص دندانپزشکی کودکان ، رو بچه ام کارکرد با شعر و آواز و خیلی با حوصله رو دخترم کار کرد و کارش هم عالی است من دخترم را بردم خیلی خیلی راضی بودم الان فقط دخترم پیش خانم دکتر می ره و اصلا نمی ترسه . بعد به خواهر زاده هام وبرادر زاده هام همه اونجا رفتند و راضی بودند پنج شنبه ها فقط بیهوشی انجام میده محیطش شاد و آخرش جایزه هم به دخترم داد مهمتر اینکه تعرفه اش فوق العاده مناسبه . شماره اش 77135269 هست نزدیک مترو سرسبز . اسم مرکز را تو گوگل سرچ کنید راحت پیداش می کنید

سلام پسر منم یه مقدار دندونای شیری اش هم دیر افتاد هم زود خراب شد  . خیلی  ناراحت شدم  ولی  بردم پیش یه دندنپزشک  اسمش هلن جوانمرد بود  گفت   دندنای شیری رو  نباید کشید  . خلاصه دندانای پسرمو همه رو درس کرد  و گفت نگرانی من  بی علت هست برات ادرس سایتشو بزارم کمکت می کنه 

http://drjavanmard.com/

من دندانپزشکم .اصلا موردی نداره که دندون یک بچه ای در سن 5 سالگی بیفته احتمالا بچه شما دندونهای شیری ...

سلام خانمی میشه جواب بدید لطفا می دونم تاپیک قدیمیه،دخترمن تازه رفته 5سال،چندوقتی بود دندون جلوییش سمت راست لق بود بردم دکتر گفت دست نزنید خودش میافته،بعد از زیرش یه دندون دراومد فکرکردم دائمیشه ولی امروز که دندونش افتاد دیدم دندون زیری خیلی کوچکتر از دندان افتاده است عین یه استخوان نوک تیزه به نظرت این چیه دندونش مشکلی داره ببخشید الان کروناست دکترشم نیست چکارکنم کجاببرمش 

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
دختر منم پنج سالو دوماهشه یکی از دندونای پایینش لق شده این طبیعیه؟

سلام چکارکردین میشه جواب بدین ممنون

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
سلام مامانا  اگه هنوزم این تاپیک رو می‌بینید توروخدا بگید مشکلی نداره دندون شیری توی ۵سال و ۲م ...

سلام دختر منم 5 سال 6 ماهشه دندون درد داشت بردم دکتر گفت داره دندون اسیاب رو در میاره عکس کلی گرفتیم از دندوناش چند تا از دندوناش در حال رویش هستن .میگن طبیعیه 

2810