2777
2789
من فکر نمیکنم دلیل خاصی داشته باشه
این همان تفاوت بین بچه هاست
نگران نباش نهایتن با دکتر مشورت کن
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
سه گل جون وقتش که بشه خودش می افته........من 27 سالمه ولی به جز دوتا دندون جلویی هام بقیش نیفتاده..دکتر هم گفته مشکلی نداره
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سه گل جان
دختر من هم 5 سال و 4ماهشه یک ماهه که 2 تادندون جلو از پایین لق شده ولی نیفتاده و از پشت اونها دندونهای جدیدش دراومده بردم دندانپزشک هم گفت احتیاجی نیست دندونهاشم بکشید خودش می افته و عقبیها هم کج نمیشه نگران نباش . ولی من بازم نگرونم می ترسم دندونهاش کج بشه .
به حرف دکتر گوش نکن ببرش پیش یه دکتر دیگه
من وقتی ده سالم بود روی دندون نیشم یکی دیگه داشت درمیومد هرچی مادرم به دکتر میگفت که بکشش اون میگفت میوفته اخرشم
خدابیامرز مادربزرگم منو بردن پیش یک دکتر دیگه اونم گفت خوب اون دکتر بگه شما که میبینین چرا زودتر اقدام نمی کنین
خلاصه اونو کشید اما چندماهی خیلی قیافم بد شده بود

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
من دندانپزشکم .اصلا موردی نداره که دندون یک بچه ای در سن 5 سالگی بیفته احتمالا بچه شما دندونهای شیری اش رو زود در اورده.
حرف دکتر الن کاملا درسته وتا حدود 5/7 سالگی نیازی به کشیده ای دندون ها نیست.

پسر من در 2 ماهگی دندون شیری اش در اومد.
سلام..طراحی عکس وقالب وبلاگ..
خوشحال میشم سر بزنید..
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=116628&PostID=5260216#5260216
اینم وبلاگمه
www.baharaki.blogfa.com
بزرگترین اشتباه همه اینه که یادمون می ره مسافریم و یه روزی بی خبر میزاریم می ریم،بدون خداحافظی....
سلام دوستان من خودم یه پسر فسقلی دارم اگه بخوام ببرمش آتلیه خیلی اذیت می کنه تا عکس بگیره برا همین بهترین جا برا عکس کرفتن تو خونه هست تا راحت تر باشه
برادر من عکاسه چون دانشجوی شهرستانه تهران آتلیه نداره تا آخر این ماه تهرانه و کار عکاسی می کنه حتی ادیت عکساتونم انجام میده با قیمت مناسب
هم عکاسی از بچه ها میکنه چون خیلی با حوصله هست اصلا عصبانی نمیشه
هم عکاسی مدلینگ می کنه
تو این سایت برین نمونه کاراشو می بینینhttp://metemad.persiangig.com
اگه خواستین یا با من یا با خودش هماهنگ کنین
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
مادرم میگه منم در 5و نیم سالگی دندون های شیریم خراب شده و شروع به ریختن کرده
و ازونطرف هم تو نوزادی خیلی زود دندون دراوردم
شیر مادر هم نخوردم و شیر خشک میخوردم
ولی الان دندان های مرتب و سالمی دارم حتی ارتودنسی هم نکردم
خیالت راحت باشه عزیزم

سلام ما که اینجا خانم دکتر سوگند هم داریم در تایید حرف ایشان دکتر پسر من هم همین را گفت چون پسرمن هم الا دو هفته است که دندانش افتاده در 5 سال و نیمگی و دندان پشتی اش با وجودی که کج بود الان کم کم داره صاف میشه
2810