2777
2789
مامی اروین خوبی والا منم کلافم کلی خشتم و خوابم مساد ولی اصلا نتونستم بخوابم امروز رفتم دکتر معاینم کرد گفت تا دو هفته خیالت راحت باشه اگه نمیتونی پیاده روی کنی حتما ورزشایی مصل الاکلنگ و پروانه رو انجام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه مامانها.خوبین؟فدای سرت مامان متین جون.اعظم جون خدا رو شکر.نمیدونم چرا دکترها اینطوری میکنن. به همین خاطر باید یه کم بی خیالی طی کرد.دکترم به من گفت مایه امنیوتیکت بالاست اما من اصلا اهمیت ندادم بهش چون هم دکتر سونوگرافی گفت نرماله همه چی هم خودم ج سونو رو خوندم دیدم همه چی نرماله.ازاده جون چه خبر؟الی چی شدی؟بهتری؟
مامی اروین دیگه ماه اخره .منم زیاد نمیتونستم بخوابم اما جدیدا نمیدونم چرا خیلی میخوابم.راستش بعضی وقتها نگرانم میشم خدا رو شکر من زیاد کمر درد ندارم اما شکم من هم زیاد منقبض میشه.نی نی هامون دیگه دارن اماده میشن که بیان من اصلا ورم نکرده بودم اما دیروز مامان اینا بعد چند روز دیدن میگن چقدر باد کردی
سلام زری جون خوبی؟ منم شبا خیلی سخت میخوابم ولی صبح که میشه صبحونه میخورم بی هوش میشم از شدت خواب چند روزه نی نی من تو شیکمم بدجوری داره اذیت میکنه دیروز انگار جفت پا کوبید تو پهلوم تا چند دقیقه داشتم از درد به خودم میپیچیدم.... یهو خودشو جمع میکنه یه جا خیلی فشار میاره همش میگم نکنه زودتر بخواد بیاد....
سلام اعظم جون.من خوبم.تو خوبی؟خیلی دقت کن به خوابیدنت .من بعضی وقتها نشسته میخوابم.ای جووونم شیطون.پسره یا دختر؟نوازشش کن بابهاش حرف بزن متوجه میشه.بعدم جاش تنگ شده خوب طفلی میاد جا به جا شه زیاد فضا نداره .نه بابا به این چیزها فکر نکن مراقبت کنی چرا زود بیاد!