2777
2789
مامانها از الان باید متخصص اطفال مد نظر داشته باشیم .نه؟کسی تو غرب یه متخصص اطفال خوب میشناسه؟اصلا نمیخوام مثل بارداری انتخاب دکتر هم کورکورانه باشه.یکی هم گن بارداری خریدین؟دکترم گفت به موقعش مینیویسم میگیری ولی یکی از این لباس زیر فروشی ها گفت اصلا اونی که دکترت میگه رو نخر.پاک سمن مینیویسه که به درد خوره و گرونه.کسی اطلاعاتی داره راجع بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عصر سونو بودم.سن سونو یک هفته عقب تر از تاریخ پری هست.دور سر 35هفته و دور شکم35+5 هفته...مایع امونیاتیکم هم هفت و نیم.دارم از غصه میمیرم.دکترم هم شخص دیگه ای موبایلشو جواب داد و گفت نه به بعد تماس بگیر.من دارم از استرس میمیرم.به نظرتون مال چی بوده....دعا کنید برای دخترم مشکلی پیش نیاد
زری جون من پسرم را پیش سماعی میبرم.و برای دخترم هم پیش اون پرونده باز میکنم و یکسال اول ان شالله اونجا میبرم.چون اگر پرونده نداشته باشه ویزیت نمیکنه.توی میرداماد هست و عالییییییییییه. اما دکتر بیژن حاتمی هم انتهای کاشانی کوی کیهان هست که خیلی خوبه و معطلی نداره،صبحها هم هست اما به خوش اخلاقی و ریلکسی سماعی نیست
زری جون من پسرم را پیش سماعی میبرم.و برای دخترم هم پیش اون پرونده باز میکنم و یکسال اول ان شالله اونجا میبرم.چون اگر پرونده نداشته باشه ویزیت نمیکنه.توی میرداماد هست و عالییییییییییه. اما دکتر بیژن حاتمی هم انتهای کاشانی کوی کیهان هست که خیلی خوبه و معطلی نداره،صبحها هم هست اما به خوش اخلاقی و ریلکسی سماعی نیست
ازاده جون چرا الکی خودتو ناراحت میکنی؟کجا رفتی سونو؟اینا هم همشون تقریبیه الکی غصه نخور بابا.منم یکشنبه دکتر بودم گفت میزان مایع امنیوتیکت یه کم بالاست.اتفاقی نمیوفته.استرس بدترش میکنه.گناه داره دختر خوشگلمون.نهایتش یه کم زودتر سز میکنن.
ازاده جون بی زحمت ادرس کاملش با شماره تلفن دکتر سماعی رو اگه داری برام میزاری؟بعدم چرا تا یه سالگی فقط میخوای ببری پیش اون؟یکیم یعنی قبل دنیا اومدن نی نی باید براش پرونده باز کنم وگرنه ویزیت نمیکنه؟ مامانها البته اونهایی که پسر دارن واسه ختنه کردن نی نی هاتون کجا میبرین و چکار میکنین؟به منم بگین لطفا
زری جون اخه من دوماهه مریضم...این بچه خیلی درحقش ظلم شد.دکتر سونوگرافی هم بیمارستان ابن سینا رفتم گفتم فقط برا وزنه چیز خاصی نیست خیلی تو دلما خالی کرد.اما با دکترم صحبت کردم خیلی ارووم شدم/گفت دور سرش چون چرخیده توی سونو کمتر نشون میده.البته قرار شد فردا برم پیشش .
دکتر سماعی هم من هنوز رهام را میبرم.ولی خوب تا یکسالگی هیچ جای دیگه نمیبردم.الان مثلا سرما بخوره نمیبرمش .سماعی میبرش حاتمی.هر دو دکترهایی هستند که دارو تا جایی که بتونند نمیدند.ان شالله پسرت ده روزه که شد ببرش هر دکتری که انتخاب میکنی. تلفن مطب:22258054 ادرس میرداماد،روبروی ساختمان بانگ مرکزی،نبش خیابان اطلسی،ساختمان شماره دو.طبقه دو
تاریخ سزارین هم به من گفته بود پنجم ا هفتم...اما الان گفت اگر خدای نکرده وضعیت بچه مناسب نباشه زودتر سزارین میکنم اما تا زمانی که مایع تا پنج نیاد میزارم بمونه.حتی شاید چندروز بیشتر
باشه ازاده جون الکی خودت رو ناراحت نکن.شاید دکتره سونوشو درست انجام نداده خیلی پیش میاد ار این موارد.زیاد حساسیت به خرج نده خودش درست میشه ایشالا.پس زودتر از ده روزگی نی نی لازم نییست برم پیش دکتر سماعی پرونده باز کنم نه؟