2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سیسمونی رو خیلی مختصر و جم و جور گرفتم مثلا فقط کمد و ویترین گرفتم تخت نگرفتم همه دوستام که نی نی دارن گفتن اصلا تو تخت نمیخوابه یا به قول دختر عمم میگفت بچه تا شیش سالگی شبا چسبیده به کلیه ت... از اونطرف هم لباس زیاد نگرفتم چون تا دو سالگی خیلی زود بزرگ میشه بازم تجربه دیگران نشون داد که اونایی که لباس زیاد گرفتن خیلیاش رو خواستن تن کوچولوشون کنن دیدن دیر جنبیدن کوچیک شده
بجاش مادر شوهر من خیلی تو این زمینه خوبه من ترجیح میدم هروقت هرچی نیاز داشتم برم بخرم تا از الان هی دور و برم رو شلوغ کنم لباسایی هم که گرفتم جات خالی یک ماه قبل از بارداریم رفته بودیم مکه همه رو از اونجا گرفتم اینجا فقط لباس توخونه و راحتی براش گرفتیم
الهی.... گل بی عیب خداست من فقط چند دست گرفتم آخه واقعا سرعت رشد بچه مشخص نیست یکی از دوستام که پسرش الان یک سالو نیمشه میگفت من فقط دو هفته سایز صفر تنش کردم ماشاله انقدر سرعت رشدش خوب بود