2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامان متین اره زری جون من تا خود نماز صبح خوابم نمیبره اما شکمم سفت نمیشه.‌...ب دکترت بگو خوب عزیزم منم یه سوال داشتم این مدت بارداری ترشح داشتم اما امروز صبح ترشح سبز رنگ دیدم همیشه بی رنگ بود...طبیعیه؟؟؟
سلام عزیزان کارای نمدی انجام میدم قیمتا بسیار مناسبه پارچه ها هم کیفیت بالایی دارن چه رنگ چه ضخامت( برای فروش هم موجوده) برای دیدن مدلای بیشتر به وبلاگم سر بزنید ممنون از توجهتون http://arzankade.blogsky.com/
خدایا دستامو بگیر
سلام دوستان من سزارینی هستم ولی دکتر هنوز ناریخ دقیق نداده گفت 18 اسفند بیا من بیمارستان بهمن زایمان میکنم دکتر عارفی
زیباترین حس زندگی وقتی که بچه هاتو تو آغوش میگیری
سلام..خوبید همگی؟ منم خواب ندارم.تا چهار و پنج صبح یا راه میرم یا کتاب میخونم یا تی وی.اول صبح که کلی کاردارم خواب آلودم. بعد دو روزه خیلی واژنم تیر میکشه و اصلا نمیتونم راه برم. منم پنجم وقتمه...التماس دعا.
فاطیما جان اگه ترشحات سبز رنگ داری حتما به دکترت بگو شاید عفونت ادراری داری.قرص میده رفع میشه جای نگرانی نیست البته واست ازمایش مینویسه کشت ادرار بعد اگه لازم بود قرص میده.اون شب خیلی شکمم سفت شده بود دکترم قرص داده اگه نتونستم تحمل کنم بخورم،اما دوست ندارم بخورم.منم خیلی واژنم درد میکنه.فکر کنم به خاطر سنگین شدن نی نی هامونه.ولی شنیدم خیلی ها ظاهرا دچارش میشن.