2777
2789
سلام دوستان ختم قرآن تانیمه شعبان الهی به امیدتو...... http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&PageNumber=1
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان متین من هم بارداری اولم خیلی شکمم سفت میشد و انقباض هم خیلییییی داشتم.گرم نگه دار شکمت را .با یه شال نازک ببندش.نگران هم نباش. اخرین تاریخ پریت کی بوده؟ من یازده خرداد بودم.سونو برام نوزده اسفند زده که یک هفته ازش کم کنم میشه دوازده اسفند.حالا امشب وقت دکتر دارم.برم ببینم چی میگه.من بدجر سرما خردم
سلام دوستان منم قبلا تو تاپیک میومدم ولی به خاطر اسباب کشی چند وقتی نتونستم بیام من زایمان دوممه یه دختر عسلی 4/5 ساله دارم و دومی یه پسر کاکل زریه دکترم عارفی و قراره بیمارستان بهمن زایمان کنم
زیباترین حس زندگی وقتی که بچه هاتو تو آغوش میگیری