2777
2789
عنوان

مشکل من و شوهرم با درسای پسرم و بی نظمی کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست

یه دوستی بالاتر کامنت گذاشته توصیه کرده به اینکه خودتون هم کتاب بخونید

من خیلی باایشون موافقم

اگه بتونید تو خونه اینو جا بندازید که کتاب خوندن و جدول حل کردن و مواردی از این دست هم سرگرمی محسوب میشن پسرتون بیشتر سراغ دفتر کتابش میره

تا میتونید تلویزیون‌رو خاموش نگه دارید

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوستی بالاتر کامنت گذاشته توصیه کرده به اینکه خودتون هم کتاب بخونید من خیلی باایشون موافقم اگه ...

آره منم موافقم البته تا وقتی فرصتم بیشتر بود کتاب میخوندم الان نمیرسم 

تلویزیون هم خیلی بده امروز یه ساعت نگاه کرد دیگه گفتم بسه خاموشش کرد.

برید آزمایشگاه یه چکاب بده کمبود آهن و ویتامین زینک برسی بشه شنوایی و بیناییش هم همینطور

آره هم چشماش ضعیف شده پارسال عینکی شد.کمبود ویتامین هم گاهی بهش شربت میدم،لوزه سوم هم داره حالا نمیدونم اینم تاثیر داره

عزیزم خوندن و نوشتن واسه بچه ها زجر آور و اذیت کننده است چون هیچ نشاط و شادی توش نیست شادی رو هم فره ...

آره دقیقا همینطوره همش میگه  چرا خانومم انقدر زیاد مشق میگه یا میگه خوشبحال داداش مشق مینویسه راحته

هر راهکاری ،پیشنهادی که بهمون کمک کنه بگین ممنون میشم. باور کنید خسته شدیم همش بیحوصله هست البته ب ...

عزیزم اصولا پسرا این طورین بچه شما که هنوز دبستانه راهنمای ها و دبیرستانیاشم درس نمی خونن اگه نمره هاش خوب می شه نیازی نیست دعواش کنیین پسرا این مدلین که داخل مدرسه یاد میگیرن بی نظمیشم که یه چیزه فوق العاده طبیعی اصولا بچه های این دوره همشون بی نظم وای سعی کنید شما و پدرش جلوش کتاب بخونین اونم کم کم یاد می گیره و علاقه مند می شه ولی با دعوا هیچی رست نمی شه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
یه چیز اینه که نذارین باباش دعواش کنه. اصلا به باباش بگین هیچی بهش نگه چون ممکنه اونجوری لجبازی کنه

اتفاقا همش هر روز روزی چند بار باباش باهاش دعوا میکنه که منم مخالفم ولی هر چی به شوهرم میگم میگه تقصیر خودشه

پسرمم همش میگه بابا منو دوست نداره و گریه میکنه

.  کلا پسرا همینن.پسر منم کلاس دومه اصلا نه میخونه و نه می‌نویسه. باید کلی دعوا کنم و جیغ بز ...

کارتون خیلی اشتباه با دعوا چیزی درست نمی شه

لطفا پیجمو دنبال کنید mahdis. tajba اگه کسی دانشگاه خوارزمی هست لطفا به من پیام بده یا درخواست دوستی ممنون
آره هم چشماش ضعیف شده پارسال عینکی شد.کمبود ویتامین هم گاهی بهش شربت میدم،لوزه سوم هم داره حالا نمید ...

عزیزم سلامتی از همه چیز مهمتر درمانش رو دنبال کن

در ضمن عزیزم خوندن و نوشتن و درس خوندن چیزی که هر کس به اندازه ظرفیت و استعداد به هر حال تو این دوره زمونه کم و زیاد از پسش برمیاد حواستون باشه با تنبیه و تحقیر خدایی نکرده  به شخصیت کودک صدمه نزنید‌.