2777
2789

سلام من یه پسر ۹ ساله دارم ،اصلا خودش به فکر تکالیف انجام مدرسه ش نیست ،درساش خوبه ولی خیلی تو انجام تکالیفش شله همش باید بهش تذکر بدیم بخاطر همین بیشتر وقتا من و شوهرم و اعصابمون خورده و شوهرمم عصبانی .

همش دفتر کتاباش دور میزش ریخته مداداش افتاده 

به خدا الان سه روز تعطیل بوده بازم مشقاش مونده.

نظم نداره ،هر چی مرتب میکنم ،بعضی وقتا کمکم میکنه ولی بازم همیشه خونه نامرتبه ،یه داداش کوچکتر هم داره ۵ سالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه درس تذکر ندین وقتی معلم تنبیه ش کرد خودش متوجه میشه باید انجام بده

آره چند بار بهش گفتم خودت میدونی و معلمت اونموقع یکم به خودش میاد ولی بازم فکرم درگیره دوست ندارم .مخصوصا شوهرم میگه آبرومون میره که بینظم باشه تو درساش.

هر راهکاری ،پیشنهادی که بهمون کمک کنه بگین ممنون میشم. باور کنید خسته شدیم همش بیحوصله هست البته ب ...

.

کلا پسرا همینن.پسر منم کلاس دومه اصلا نه میخونه و نه می‌نویسه. باید کلی دعوا کنم و جیغ بزنم تا با هزارتا غر و فحش و اعصاب خوردی دوکلمه بدخط و شلخته بنویسه بعدم دفتر و کتابشو پرت کنه یه گوشه. از اول مهر سه بسته مداد رنگی و ۲۰ تا مداد سیاه گم کرده. دیگه از درس و مشق زده شدم از بس واسه یه املا نوشتن صدبار یادآوری کردم. شوهرم میگه این تا دیپلم بگیره ما رو فرستادن تیمارستان  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
آره چند بار بهش گفتم خودت میدونی و معلمت اونموقع یکم به خودش میاد ولی بازم فکرم درگیره دوست ندارم .م ...

پسرت نقطه ضعفتون رو فهمیده،ی مدت بیخیال باشین قطعا درست میشه ولی بذار راستشو بهت بگم اگه با همین رویه پیش بری پسرت دبیرستان ک رسید شدیدا از درس زده میشه 

ما ب عینه اینو تو فامیل داشتیم،

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️

هیچوقت واسه درساش بهش تذکر نده اون قسمت مغزش ک مربوط ب مسئولیت پذیری هست رو ضعیف میکنی بزار معلم تنبیه اش کنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

عزیزم بهترین راه اینه پسرتون با عواقب کاراش روبرو بشه الان شما فکر ابروتون هستین وقتی بزرگ شی بهتره به جای اینکه با تذکر مداوم کاری کنین که حرف شما بی اعتبار بشه بزارین از اشتباهاتش درس بگیره

به معلمش بگین حتما. یه بار که درسشو ننوشت معلمش جدی برخورد کنه خودش به فکر میفته

برای آموزش هرچیزی به کودک هیچوقت مستقیم بهش تذکر ندین. الگوسازی کنید بچه ها باید ببینن و الگو بگیرن

اگر هم برای چیزی نیاز به تذکر داره حتما حتما منطقی باهاش صحبت کنید و علتشو بهش توضیح بدید.

عزیزم خوندن و نوشتن واسه بچه ها زجر آور و اذیت کننده است چون هیچ نشاط و شادی توش نیست شادی رو هم فرهنگ و خانواده واسه بچه ها تعریف میکنند شادی تو اکثر خانواده ها نشستن پای سریال و خوردن و خوابیدن و لم دادن و.. تعریف شده 

توصیه من اینه که خودتون هم کتاب بخونید بنویسید جدول حل کنید تا فکر نکنه عشق و حال فقط بازی و فیلم و ‌..

تو خونه برای شلختگی تنبیه درنظر بگیر

مثلا یکبار که میخواد کاری که دوست داره انجام بده اجازه نده

بگو تا اتاقت تمیز نشه اجازه نداری

من برای برادرم حتی از تنبیه غذا ندادن هم استفاده کردم ولی شما چون مادری دلت نمیاد

برای ننوشتن تکالیفش هم با معلمش صحبت کنید و ازش بخواهید جریمه درنظر بگیره 

اصلا هم نگران روحیه بچه نباشید. با تکلیف بیشتر بچه چیزیش نمیشه. قدیم معلم ها با مداد لای انگشت شکنجه هم میکردن 😂 هیچی نمیشد از تو همون بچه های قدیم کلی دکتر مهندس هم درمیومد

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
2810