2777
2789
عنوان

کیفیت زندگی زنان شاغل بهتر است یا خانه‌دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 22598 بازدید | 41 پست
بی هدفی با خانه دار بودن زمین تا اسمون فرق داره. یکی خانه داره اما هدفمند زندگی میکنه. کلی هنر بلده. اطلاعات عمومی اش بالاست. تربیت فرزند بلده. همسر داری بلده. یا حتی تحصیلکرده است و برای تحصیلات عالیه میخونه. یکی هم هست خانه داره اما اوقاتش رو به بطالت میگذرونه. بین خانومای شاغل هم داریم کسایی که توی پستهایی مشغول به کارن که جز بی هدفی نتیجه ای نداره. هیچ پیشرفتی هم توش نیست.اما در مقابل بازم هستن خانومای شاغلی که شغلهای مفید دارن. نمیشه به طور قطع گفت شاغل یا خانه دار بی هدفن یا با هدف. این به شخصیت و منش زندگی اون آدم برمیکرده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما ی عمر مادرمون کارمند(معاون) بود علنا صبح تا ظهر مادر نداشتیم غذا هم نداشتیم همش رستوران بودیم مدرسه خودم میرفتم پیاده درصورتی که خیلی ها مامان هاشون پیششون بودن اون دوران الان ولی همیشه مادرم هر چی خواستیم فراهم کرد یبار هم نگفت پول خودم الان برای من خونه و ماشین خریده تازه بعضی اوقات هم خرجی خونه رو خودش میده پدر من هم به نوبه خودش زحمتش رو میکشه ولی من خودم شخصا زن خواستم بگیرم خانه دار میگیرم که منت دو زار حقوق زنم رو نکشم و هر وقت میام خونه کنارم باشه
به نظر منم بی هدفی با خونه دار بودن خیلی فرق داره مریم گلی جان سابقا بله همه از اینکه مامانشون شاغل بود پز میدادن . اما الان همه شاغلن من دیگه واقعا بریدم چون هزینه مهد کودک با تربیتی که خودت دوست نداری اصلا به اقتصاد خانواده کمک نمیکنه تازه روح و روان آدم و بهم میریزه من به خاطر شغلم هنوز وقت نکردم کلاس های مورد علاقه ام و برم کلاس های ورزشی برم بچه ام عاشق ژیمناستیک و زبان و موسیقی هست و اگه بخوام یه مهد بذارم که همه این کلاس ها رو داشته باشه هزینه اش میره بالای 700- 800 تومن و الان هم باردارم با آوردن دومی دیگه فکر کنم یه چیزی هم بدهکار بشم به مهد اصلا تمام زندگی آدم به هم میریزه همیشه خسته هستم فکر کنم یه مدت خیلی زیادی نزدیک به یه سال هست که دست به صورتم نزدم. یعنی اصلا وقت نداری نیاز های زناشویی که بماند تا وقتی بچه نداشتیم بله کار کردن عالی بود. اما اگه بخوای واقعا زندگی کنی و مامان باشی خیلی سخته
خداوندا....
مرا به بزرگی چیزهای که داده ای آگاه کن و راضی، تا کوچکی چیزهای را که ندارم آرامشم را برهم نزند.
سلام ما ایرانیا خیلی زود جبهه می گیریم خب هرکس نظری داره و حتما محترمه همه که نباید مثل هم فکر کنن من خودم شاغلم و دو بچه دارم کلی تلاش کردم که شغل مناسب پیدا کنم قدرشو می دونن وخدا رو شکر می کنم خواهر عزیز من که ازذشاغل بودن ناراضی هستی ، وقتی تمام خرجهای زندگی وظیفه شوهرته خب نرو سرکار، در آمدتون کمتر میشه در عوض از زندگیت لذت می بری، آخه این غصه خوردنا پیرت میکنه مهم نیس چه سبکی زندگی می کنیم، مهم شادبودنه، بیایید شاد باشیم
Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
من خودم دختر پدر و مادر کارمند بودم فوق لیسانس هم دارم اما به هیچ عنوان حاضر نیستم برم سرکار همیشه خونم مثل دسته گله شوهرم از سر کار میاد با دخترم میپریم بغلش محیط خونه مون همیشه شاده اوقات بیکاری کتاب میخونم باشگاه میرم شوهرمم کارمنده ولی برکت داره همون یه حقوث
دوستان من به شخصه دوست دارم کار کنم چون خونه موندن کلافم میکنه ولی خیلی دوست دارم برای خودم کار کنم همه آدمها چه زن چه مرد باید هنر داشته باشه حتی اون منشی گری هم هنر میخواد .پس بهتره توهین نکنیم . ادم باید طوری باشه که هیچکس رو هم نداشت بتونه خودش رو مدیریت کنه
شاغل بودن یا نبودن ب روحیه و توانایی های فرد بستگی داره کسی ک سه تا زبون بلد و دکترا داره و کلی تو رشته اش نرم افزار و...یاد گرفته خب حیفه بیاد صب تا شب تو خونه بمونه و دانشش روز ب روز تحلیل بره معلومه این خانم بعد یه مدت افسردگی میگیره مث این میمونه ک سی سال زحمت بکش و پول جمع کنی بری یه وسیله مثلا برقی گرون بخری ولی ازش استفاده نکنی بذاری کنج خونه تا خاک بخوره
یعنی میشه که بشه...
مامان پرنسس کیمیا نه تنها فرزند شما از کار کردن شما لطمه نمیخوره بلکه در آینده کلی هم به شاغل بودن ...

اتفاقا دقیقا عکس این ماجراست، بچه‌ها پز شاغل بودنو میدن؟ اونوقت بچه ای که مادرش شاغل در حسرت غذای گرمه محبت مادره چون مادر نیست، من ی دوست داشتم همیشه میگفت خدا نصیب گرگ بیابون نکنه پدر مادر شاغل باشن، ی دوستیم داشتم پدر مادرش شاغل بود با دوست پسرش سر از ناکجا آباد درآورد، یکی از آشناها خانمش شاغل بود خودشم شاغل بچش زنگ میزده پشت تلفن گریه میکرده بابا تنهام میترسم. 

در ضمن شما شریک زندگیت اگه سر پول دادن منت بذاره فرق داره شوهر من همیشه میگه عشق میکنم تو ی چیزی هوس کنی بخرم بهت پول بدم، اصلا نمیزاره کارتم خالی شه.