2777
2789
منکه گفتم ندارم..باور بفرما یعنی ی جورایی خودم با اینکه27 سالمه دنبالش نبودم.اگه کیس سراغ داری معرفی ...

بنظرم بجای اینکه دنبال کیس دوس دختر باشی فکر کیس واسه ازدواج باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دیگه.ولی کاش جربوزشو داشتم و یکی ب عنوان دوززز دختر طور میکردم😉

اونوقت از شانست باید هی کادو میدادی

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣
چشم و ابرو فقط😂😂😂😂

اره 😍👌

نور به قبر بروسلی بباره مرحوم یچی میدونست چینیارو مثل سگ میزد😑😂اینایی که تو اینستا پرنسس بابا هستن اگه باباشون پسورد گوشیشونو بفهمه میشن مرحومه مغفوره بابا😬ختم بابابزرگم کسی نوار قران پیدا نمیکرد من یه نوار قران از مدرسمون داستم دادم بهشون وسط گریه زاری ملت یهویی گفت: درس شانزدهم😐😐از جنتی عاجزانه تقاضا دارم به نوه و نتیجه های ما و نسل های بعدی بگه که چه مصیبت ها برما گذشت تو این سالها که زنده بودیم😓  خوب شد من زمان های قدیم نبودم وگرنه با این حجم از بدشانسی تیر آرش کمانگیر صاف میومد میخورد به چشم من   پسره دور بازوش از انگشت کوچیکه من لاغرتره بعد استوری گذاشته: " درقلمرویی که حکومت میکنم ملکه تا ابد تویی" سلطان یکم جمع تر بشین ما هم جا بشیم😑  علائم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانومتون داره گوشیتونو چک میکنه:کوتاهی و تنگی نفس،احساس ضعف،سردرد،عرق سرد،تب، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون میپرسه و مجبور به حرف زدن میشید🤣
یعنی شما فکر میکنید اون آقا به خانمش میگه که اینو دوس دخترم برام خریده؟

حالا بر فرض مثال که متوجه بشه 

انصافا حس بدی داره که بدونی مثلا لباسی که همسرت بیرون میپوشه و تو کلی اون لباسه رو دوست داری یکی همجنس خودت با دستای خودت برای معشوقه ش که همسرته خریده 

ن بابا😐 پسر کلا ارزش‌ غصه و ناراحتی یا حتی کادو خریدن نداره چ پسر خوب چ بد  البته بلانسبت ای ...

کلا پسر یا دختر خوب باشه،خارج از شوخی ارزشش خیلی بالاتر از کادو مادی هست.

البته نظر شما برام محترمه ولی مخالفم.

البته منطقی نگاه کنیم،هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن نداره

عباس قلی خان هستم
خخخ نگران اونجاش نباش حلش کیمن

فوشم بدید چی؟