2777
2789
عنوان

توضیحی درباره ایمیل و پیغام خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 129 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مامان علی کوچولو 123
1392/5/17 10:32 ب.ظ

اقایه ساپورت نمیدونم چجوری توضیح بدم اکثره اوقات این مشکل پیش میاد
بچه ها هم تایید کردن

شاید اینجوری بگم بهتر باشه مثلا من یه پست میزارم و 3دقیقه بعدش که میبینم هنوز کسی پست نزاشته و حالا یا یه پستی یا شکلکی ارسال میکنم و میبینم که بعععععععععععله بچه ها چند تا پست فرستادنو من ندیدمش یعنی تا چیزی ارسال نکنم پستهایه جدیدو نمیبینم

دقیقا اینم یکی دیگه از مشکلاتیه که من و دوستام هم بسیااااااااار تا بسیاااااااااااار تو کلوپمون باهاش مواجه ایم ........ حتی همین الان! یعنی مشکل رفع نشده هنوز........یا باید پست بزاریم یا رفرش کنیم صفحه رو تا بتونیم پست های دوستامون رو ببینیم
به خدا گفتم : تو که تقدیر مرا نوشته ای چرا دعا کنم؟ خدا گفت: تو چه می دانی؟ شاید نوشته باشم هر چه دعا کرد!
سلام
لطفا جواب سوالات منو سریع بدین:
1. اگر درخواست دوستی فردی را قبول کنم، ایا ادرس ایمیل من برای انها مشخص میشود
2. اگر درخواست دوستی فردی را قبول کنم چه اطلاعاتی از من برایش مشخص میشود.
ممنون
خالصانه به خدا اعتماد کردم، خدا برایم کفایت کرد.
1. اگر درخواست دوستی فردی را قبول کنم، ایا ادرس ایمیل من برای انها مشخص میشود. خیر
2. اگر درخواست دوستی فردی را قبول کنم چه اطلاعاتی از من برایش مشخص میشود. فقط تاریخ تولد مشخص میشه با زمان آنلاین بودنت پیام خصوصیم میتونه برات بفرسته

2810