2777
2789
عنوان

توضیحی درباره ایمیل و پیغام خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 9307 بازدید | 129 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سهیلا
+3
1392/5/4 4:21 ق.ظ

عمو زاهد جون اول اینکه واقعا خسته نباشید
این روزا سایت خیلی خیلی پیشرفت داشته
واقعا ممنون و دستتون درد نکنه

و أما یه در خواست داشتم که البته نمیدونم عملی هست یا نه
من چندین مورد برام پیش اومده که
از طرف کاربرایی در خواست دوستی داشتم ولی چون نمی شناختمشون رد دوستی کردم
ولی دیروز خودم برا یه کاربر که نمی شناختم درخواست دادم چون تو یه تاپیک دیدم که ( من ........ هر کی اطلاعاتی میخواد در خدمتم)
حالا من چند تا سوال ازش دارم ولی إمکان داره ایشون هم رد دوستی کنن

از اونجایی که همه ایمیلشون رو شاید زود به زود چک نکنن یا اصلا ایمیل رو برا دوستان فقط ok کرده باشن به نظرم این روش خوبیه
ولی میخواستم ببینم أیا میشه با درخواست دوستی بشه یه پیام کوتاه هم بدیم تا کاربر مورد نظر علت درخواست دوستیمون رو بدونه
دقیقا مثل دعوتنامه ی کلوب که میشه یه متن کوچیک یا پیغامی رو برا کاربر مورد نظرمون بدیم

ممنون میشم اگه جوابم رو بدین
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
2805
من تو انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم جمعه شب این پست رو گذاشتم ولی جوابی دریافت نکردم که عملی هست یا نه
اگه ممکنه شما جوابم رو بدین
ممنون
خداوندا روح پدر و برادرم را با مولا علی (ع)محشور گردان (امروز را برای عشق به عزیزانت غنیمت بشمار،شاید فردا احساسی باشد اما...عزیزی نباشد)
با نظر سهیلا موافقم چون من هم به دلیل نشناختن رد درخواست میدم
***وبلاگ کودک سرا *** دانلود فایل های کودکانه شعر و قصه و انیمیشن و بازی اندروید و کامیپیوتر kodaksara .blogsky.com akx20.blogsky .com هرچی بخوای اینجا هست بیا ببین
آریانا : منظورتون اینه که کلا قسمت لایک رو برداریم یا فقط اون عدد بزرگی که بالای پست میاد؟
سهیلا : فکر خوبیه. پیاده کردنش هم زیاد سخت نیست، ولی به خاطر کارهای دیگه ای که داریم ممکنه بیافته برای چند زوط دیگه. ممنون از پیشنهادتون.
while (true){x = google(x) ? x : null; }
سلام اقای support حالتون خوبه دایی زاهد کجاست خبری ازش نیست میخواستم ببینم این نی نی پیج هم مدیرش دایی زاهده اخه میخوام برم اونجارو هم یه صفایی بدم
تاپیک لباسای خوشگل بچگونه من                              http://www.ninisite.com/discussion/topic/1361928/%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%AE%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%85%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%DB%8C%D9%87-%D8%B9%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AC%D9%85%D9%84-%D8%A8%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87?postId=43669745
خیلی ممنون به خاطر تلاش هاتون
واقعا خسته نباشید و خدا قوت
پس منتظریم
2810