2777
2789
کسایی که تجربه کلاس موسیقی برای بچه شون دارن .... میشه کمک کنید.....

بالاخره پیش یه استاد قدیمی کلا س خصوصی پیانو ثبت نام کردم که اجبارا خودمم باید باهاش برم.جلسه اول بعد از چند جمله توضیح مقدمات استاد اسم نت ها رو گفت و کار با دست راست رو یاد داد و بعدش هم نت ها رو خطوط حامل نوشت که من فکر کردم فقط برای اینه که چشم بچه با شکل نت آشنا بشه.

اما جلسه دوم که رفتیم دیدم استاد یه نت نوشت و از دخترم پرسید این چه نتیه؟ !!! ... و بعد بقیه نتها و من همینطور چار شاخ هاج و واج موندم........ یعنی بچه باید نتها رو میتونست بخونه.... اونم در دومین جلسه.!!!

اصلا انتظار نداشتم اینطوری باشه ....اگه کسی تجربه این مدل آموزش رو داره لطفا بهم اطلاعات بده.....
پرتو جون من قبلا هم گفتم برای بچه های ما که کم سن هستن بهتره آموزش غیرمستقیم باشه کمتر اذیت میشن
نت خوانی رو پسرمن که ارف میرفت تو دوسه ماه با بازی وسرگرمی یاد گرفت
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ساحل جون

اموزشگاهی که آکادمیک و گروهی کار میکنه ساعت کلاسش با زمان کاری من جور در نمیامد وگرنه اولویت اولم اون بود. از طرفی میخواستم تو ماه رمضون که ساعت کاریم کمتر شده استارت کلاس موسیقی رو بزنم . بزرگترین مزیت این کلاس این بود که میتونستم ساعت و روز رو باهاشون هماهنگ کنم. به هر حال به امتحانش میرزه. اگه دخترم به هر دلیل نخواد ادامه نمیدم. اینو بهش گفتم. فعلا براش تازه و جالبه. امروز عصر جلسه سومه تا ببینم چی میشه....
هانا جون منم برای پسرم یه حساب از وقتی بدنیا اومد باز کرده بودیم که هر ماه توش مبلغی پول میریختیم خوردیم به پیسی پولشو برداشتیم

الان براش حساب مسکن باز کردم ماهی 20 تومنه حدودا اما میدونم بدرد بخور نیست

بچه ها منم پسرمو دیروز بردم سنجش
تو هیچ اتاقی منو راه ندادن جز اتاق بهداشت

برای تست آمادگی برای دبستان هم کلا 5 دقیقه بیشتر طول نکشید که وقتی از پسرم پرسیدم گفت چند تا سوال راحت پرسیدن که من جواب دادن
کلا خوشم نیومد از سنجششون
فکر میکردم یه کم بهتر باشه نه اینقدرساده و بیخود
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
پرتو جون اصلا نگران نباش من اعتقاد دارم بچه ها باهر شرایطی خودشونو وفق میدن شاید چند جلسه سخت باشه ولی اگه علاقه داشته باشه راه میوفته
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
پرتو جان منم بچه هامو میبرم کلاس موسیقی اما منم بچه هام اولش نتهارو با رفتن به کلاس ارف توی دوترم یاد گرفتن هرجلسه یک نت و ظرز زدنشو روی ارف یاد میدادن به نظرم سخت گیری زیاد باعث میشه بچه زده بشه اما اگه چاره ای نداری دیگه چاره ای نیست
بله پرتو جان بعد از ارف رو میکنن به نت خوانی شاید چون خصوصی است خواسته از نت خوانی شروع کنه مشکلی نداره میخواد نت خوانی را یاد بگیره تا سریع بروند سر زدن موسیقی ونت/منم موافقم که کلاس دوم برای یاد گیری موسیقی خوبه اما روانشناسان میگویند موسیقی درسنین پایین هوش بچه را بالا میبرد/منم حساب گنجینه بانک صادرات را برای پسرم باز کردم/5 ساله داره /10 ساله داره/ 20 ساله داره/ مثلا اگه ماهی 20 برزی در 10 سال 14 میشه پولش بعد از 10 سال/سود میاد روش/ هر چقدر هم بخوای میتونی بریزی درماه پول/ ولی ماهی 20 اجباریه به نظرم هممون ماهی 20 میتونیم برزیم الان نزدیک به 4 سال این حساب باز کردم /این شرایط 4 سال پیش بوده ولی الان نمیدونم/ از مسکنم خیلی بهتره/ بعد از 5 یا 10 سال پولت چندین برابر میشه /
برای سرمایه گذاری جهت آینده بچه ها من هم فکر می کنم پس انداز سکه و بیمه عمر و پس انداز مناسب باشه.

بیمه های عمر و پس انداز از سالیانه پانصد تومان شروع میشه به بالا.

بنابراین با هر مبلغی که در توانتون هست می تونید پس انداز بکنید.

پول هایی مثل کادوهای تولد و .... می تونید سکه بخرید هم ارزش افزوده داره و هم جای زیادی رو نمی گیره.
لیست کارهای امروز من :

شمارش نعمتهایم .
تمرین مهربانی .
رها کردن هر آنچه که از کنترلم خارج است .
گوش دادن به قلبم.
کمک پنهانی به دیگران .
تنفس عمیق..........

ممنونم از همه دوستانی که زحمت کشیدن و جوابمو دادن...

جلسه سوم رو هم رفتیم. کار دخترم خوب بود و یک آهنگ دیگه برای جلسه بعد از روی یک کتاب آموزش داده شدکه تمرین کنه. البته من ازین شوکه شدنم از شیوه آموزش به بچه چیزی انتقال نداده بودم و اون چون ذهنش خالیه فعلا که داره خوب راه میاد.... مساله اصلی برام اینه که دوست داشتم کلاسش طوری باشه که نخواد تو خونه وقتم بابت کار کردن باهاش گرفته بشه .... (همین که ببرم و بیارمش خودش برام کلی وقت گیره....)که نشد...
سلام
من تاتا هستم پسرم مهراد 4 بهمن 85 است. فقط کلاس هنر خلاق میره اونم چون به کاردستی و هنر علاقه داره. وگرنه اصلا کلاسی که بخواد کارخاصی براش انجام بده دوست نداره(ازبس بچه های این دوره زمونه تنبل شدند)
بهرحال خوشحالم این تاپیک رودیدم.
از مامان ساغر بسیار بسیار ممنونم با توضیح کاملی که درمورد سنجش دادند هرچند پسر من هنوز حوصله نکرده شماره تلفنها رو یادبگیره باید تا 21 مرداد کمی باهاش کارکنم.
اصلا این بچه موجودیه به خدا که دومی نداره. من که همیشه کم میارم جلوش. الان اینقدر که اتاقش شلوغه نمیشه بری توش حتما یه چیزی میره زیر پات یا پارو سوراخ میکنه یا زیر پا میشکنه :)
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
دختر من دوسالی میشه موسیقی میره ..تا مدتها نت خوندن رو با شیوه های جذاب یاد گرفت ..مدت زیادی هم با بلز تمرین کرد..از عید تا حالا فلوت میزنه ..امروز معلمش گفت که آخر تابستون میتونه ساز انتخابکنه ..
من که خیلی راضی بودم ..چون من میخواستم نت خوندن رو به شیوه درست یاد بگیره تا ذهنش فعال بشه ..که خدا رو شکر الان نتیجه اش کاملا مححسوسه
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه