2777
2789
مهد سال پیش دخترم برنامه خوب و موثری داشت. میدونی که بچه ها از مهد و مربی ها خیلی حرف شنوی دارن. یه برگه به هر بچه داده بودن که جدولی بود برای دو هفته و هر روز به تفکیک.
ساعت خواب شب بیداری صبح مسواک خوردن غذا و مرتب کردن اتاق قبل از خواب رو باید توش علامت میزدیم. ارزیابی خوب و موثری بود. مامانا باید پر میکردن و میفرستادن مهد و بعد برگه برای دو هفته دیگه داده میشد. تهدید و ارعابی در کار نبود ولی تشویق و جایزه داشت
مامان بهاری من هم در این مورد اطلاعاتی ندارم
هانا جان مشکل اساسی من هم دقیقا همینه!
تمام روشهایی را که گفتند اجرا کردم حتی همین روشی که پرتو میگه. تا وقتی که جدول وجایزه هست مرتبه اونم با تذکر های من بعد همه چیز مثل قبل میشه.
من واقعا خسته شدم و دیگه چیزی بهش نمیگم وخودم اتاقش را مرتب میکنم.
از بسکه همه روشهای موجود را امتحان کردم ونتیجه نگرفتم به این رسیدم که نظم و انظباط ژنتکیه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم روش های زیادی برای نظم و ترتیب دادن به وسایل و لباسها را امتحان کردم اما تا زمانیکه من باشم و یاداوری کنم خوبه کافیه یک بار نباشم یا دوروز اهمیت ندم از در اتاقش نمیشه بری داخل همینطوری لباس و وسیله زیر پا میبینی
روزی دو سه بار اگه خونه باشه لباس عوض میکنه و لباسای قبلی روی تخت صندلی کف اتاق میافتن
شما با لباسا هم مشکل دارید یا فقط اسباب بازی پخش میکنن؟؟؟
از بس براشون جایزه خریدیم و تتشویق شدن دیگه جدول و جایزه موثر نیست تنبیه هم نمیدونم کار جالبی باشه یا نه اصولا برنامه خاصی براش نداریم که مثلا برای تنبیه اون برنامه را یک هفته حذف کنیم پارک رفتن ها به حوصله باباش بستگی داره و دیگه هم کار خاصی در موردش انجام نمیدیم
شما برنامه جوفراست از من و تو را میدیدید؟ خیلی راهکار میداد اگه چیزی به نظرتون میرسه بگید یه کمی به هم کمک کنیم
بازم البته نسبت به پارسالش خیلی بهتره
این منم یه مامان درمانده!!

آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
مرسی مامانا
ان شا.. که شما هم میاید و از سنجش بچه ها میگید و میبینید که استرس نباید داشته باشید

مامان بهاری .. مقطع دبستان تیزهوشان نداره - مقطع راهنمایی - اونم طبق آزمون ورودی سمپاد
البته یک سری مدارس هستن که خودشون امتحانات ورودی میگرن مثل مدارس خرد .. رشد .. اینا هم میان زرنگ تر ها رو جدا میکنن هم پول میگیرن ... مدراس تیزهوشان مقطع دبستان نداره
البته توی هر شهری یک سری مدارس وابسته به دانشگاه ها هست که اونا هم ورودی میگرن ..نه واسه اینکه بگن مدرسه ما مدرسه تیزهوشان هست ...واسه اینکه کمی باهوش ترها رو جدا کنن و خروجیشون رو پررنگ تر جلوه بدن
اما یه چیز مهم این نمره که توی دفترچه میزنن یا بعضی پایگاه ها خودشون به مدارس مربوطه اعلام میکنن ...نمره آمادگی به مدرسه هست ...
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
راستی هانا جان مگه چندتا بچه داری؟

برنامه جوفراست خیلی خوبه ولی انصافا بچه هاش خیلی وضعیت حادی دارن در حالیکه مشکل ما فک نمیکنم غیر عادی باشه.
خلاصه اینکه منم حسابی ازین موضوع کلافه ام و اگه چند روز چیزی نگم دیگه نمیشه تو اتق پا گذاشت!!!! شامل همه چی میشه. لباس لگو پازل انواع لوازم رنگ آمیزی کاغذ کتاب مجله و اسباب بازیها در ابعاد مختلف از میلیمتر تا متر!!!!
سلام. روزتون به خیر
دختر من از بیرون میاد همه لباسهاش رو آویزون میکنه و جوراب یا جوراب شلواری اش رو هم تو کشو میذاره اما وااااای از کتاب و ورق هاش همش همه جای خونه پخشه.
یه چیزی بگم
بزرگ بشن درست میشن. من که همیشه یادمه سر مرتب کردن اتاقم با مامانم همش بحث داشتیم
بعدش هم باید عواقب کارشون رو ببینن. وقتی میخوان برن بیرون و یه چیزیشون نیست یا مهمون میاد خونه و با تعجب به اتاق بهم ریخته اش نگاه میکنه اون موقع یه کم قلقلکشون میاد و شروع میکنن به مرتب بودن. البته امیدوارم. خخخخخخخ
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
ممنون پرتو جون از دلداری و راهنماییت
مرسی خانوم کوچولو جون
من یه بچه دارم همین یکی به خدا کلی شکسته شدم ..... وقتی یه لباسش نیست یکی دیگه میپوشه ماشاله کم که لباس ندارن
سلام
خخخخخخ پسره من از بچه های شما خیلی بدتره خداییش
اونقدر بی نظمه که نگووووووووووو

ای کاش فقط اتاقشو شلوغ میکرد . ای کاش فقط اسباب بازی میریخت. کاغذ . مداد رنگی . رخت خواب و دشکچه ی مبل صندلی آشپزخونه و....... همه رو میاره وسط حال خونه میسازه روزی چند بارررررررر
هر چی هم بهش میگم جمع کن یه ساعت دیگه باز همین آشه و همین کاسه
..لا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم
سلام پسر منم نظم رعایت نمیکنه /هر وقت بخواهد رعایت میکنه کمک میکنه /بیشتر هم میگه با هم اسباب بازیامو جمع کنیم/ به نظرم سوالهای ریاضی سنجش کمی سطحش بالا بود /منم 9 وقت دارم
سلام بچه ها خوبید چه خبرا ؟؟؟ میخاستم یه سوال دیگه ای هم مطرح کنم امیدوارم در مورد این موضوع هم مثل قبلیه نظرهاتونو بگید تا همه اطلاعاتمون بالاتر بره دوستای عزیز برای سرمایه گذاری برای بچه ها شما چه کار کردید مثلا من هر وقت پول عیدی یا تولد بوده براش طلا خریدم حساب بانک مسکن هم باز کردم الان بد جوری به فکر افتادم بیمه عمر هم بکنمش نظر شما چیه شما چی کارا کردید یا دیدید که اطرافیان و دوستان انجام دادند؟؟

با خوندن مطالبتون متوجه شدم فقط بچه های من نیستند که اینقدر بی نظمن این مشکل همه گیره فقط یه چیزی بهتون بگم هیچوقت بهشون نگین برو اتقتو جمع کن یا یرو اسباب ازیهاتو جمع کن چون به نظرشون خیلی کار سختیه باید بهشون به صورت جزئی بگین چی کار کنن مثلا ماشینتو جمع کن حالا اونو جمع کن و ... البته میدونم سخته شاید بگین خودمون جمع کنیم که راحت تره اما بذارین اونها هم احساس مسئولیت کنن من با این روش باهاشون برخورد میکنم و کاری میکنم تا اخرشو جمع کنن البته بعضی وقتها ترجیح میدم خودم جمع کنم
هانا جان

در مورد سرمایه گذاری راستش هیچی. گلیم خودمون رو هم به زور از آب میکشیم. الان یه خونه خریدیم که هنوز اسباب کشی نکردیم. نصفش وام و قرضه. درامدمون پایین نیست ولی قسطش خیلی سنگینه و تا 4-5 سال دیگه باید هرچی در میاریم بدیم. اینجاست که میگن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی ... چه برسه به بچه!!!!!! بازار که میرم و قیمتها رو میبینم سرم سوت میکشه واقعا نمیدونم مردمی که کمتر از ما درمیارن چطور زندگی میکنن.

منم عیدیهاش رو جمع کردم و گذاشتم حساب بلندمدت. تورم اونقدر بالاست که میبینی هیچی نمیشه. یکی از فامیلا هدیه تولد دخترم ازین حسابای بانک مسکن مخصوص بچه ها باز کرد که باید ماهی 50 تومن بذاری تا وقتی بزرگ شد نمیدونم چقدر وام بدن. چند ماه پیش رفتم بستمش. نه ما اهل ماهی 50 تومن دادنیم و نه وامش بدردی میخوره. در مقابل هزینه یه خونه وام مسکن اونقدر ناچیزه که خودم هم که میتونستم بگیرم نگرفتم.... خلاصه اینکه به هیچ دردمون نمیخوره.... کلا هم شوهرم خیلی اهل این مآل اندیشی ها نیست

ولی طلا فکر کنم از هر چیزی بهتر باشه. بخصوص برای سرمایه گذاری طلای دست دوم یا آب کرده.

راستش رو بخوای از بیمه عمر اصلا خوشم نمیاد. دوست ندارم به مردنم و بعدش فکر کنم...!!!!!!!