2777
2789
مامان بهاری جون بنظر من که خیلیییییییییییییییییییییییییی بددددد

همسرم 2 سال پیش واسش ps2 خرید منو بیچاره کرد
همه فکر و ذکرش بازی انلاین و ps2 , اینجور چیزاست
بازیهای بلی استیشن بشدت اعتیاد داره!

بنظر من بچه ها تحرکشون کم میشه منزوی و گوشه گیر میشن پرخاشگر میشن
خود محور میشن....اصلا خوب نیست
انسانم ارزوست...
سلام دوستان
درمورد بازی های کامپیوتری پسر من روزی یک ساعت اجازه داره با کامپیوتر باز کنه الانکه تابستونه بعضی روزا دوبار میشه که البته برنامه هاوبازی های آموزشی وفکری هم هست که تا حدودی آموزنده است کارتون هم روزی دو بار هر بار یک ساعت به این برنامه عادت کرده
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی امروز با پسرم آشپز کردیم ماکارونی وسالاد درست کردیم واقعا دوست داشت وکلی کیف کرد اگه تاحالا امتحان نکردید حتما امتحان کنید بچه ها آشپزی رو خیلی دوس دارن واحساس مفید بودن بهشون دست میده
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
سلام دوستان
sh دوست عزیز ممنون از پاسخگویی در واقع روش چرتکه با سایر روشها نی و انگشت متفاوت هست و از چرتکه ژاپنی استفاده میشه که به جای ده بر یک 5 بر یک داره یه همچین حالتیه

بچه ها یه سوالی...... من برای دخترم گل رس خریدم اوناییی که بچه هاشون کلاس سفال رفتن گل مثل خمیر هست یا برای کار باهاش قانون خاصی داره میدونم با اب باهاش باید کار کنه نکته ای چیزی هم هست که باید رعایت کنیم >>>؟؟؟؟
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
مامان بهاری

نه عزیزم کتاب های کلاس اول عوض نمیشه امسال قرار شده کتاب کلاس سوم عوض بشه .

هیچ اجباری در حفظ کردن شعرهای کتاب فارسی نیست . حتی سوره های قران رو که یاد میگیرند هم همین طور اجباری نیست اما بهتره که یاد بگیرند . بیشتر سوره های قران به صورت دسته جمعی خونده میشه .

راستی شعر ار حفظ کردن فکر نکنم واسه شاگردا خیلی سخت باشه . من امسال یه شاگرد متوسط به پایین داشتم دوست داشت توی گروه سرود شرکت کنه بهش فقط یک شب وقت دادم که یکی از شعرهای کتاب رو رو یاد بگیره باورت نمیشه روز بعد با بچه ها میخوند داشتم شاخ در میاوردم .
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
فقط خواهشا مامانای عزیز

اگه کسی توی خونه ماهواره داره از الان رو بچش کار کنه که پای این فیلم های ماهواره نشینه

من پارسال مکافاتی داشتم با بچه های کلاسم . کارشون هر روز تعریف کردن فیلم های ماهواره برای من بود . البته بعد از یه مدت تونستم ماهواره نگاه کردن و بن تن و مرد عنکبوتی وووووو این چیزا رو از سرشون در بیارم .

فکرشو بکنید منو صدا میکردند بعدش مثل مرد عنکبوتی به طرف شکلیک میکردند .

کلاس اول مامان و بابا ها دوباره خودشون بچه میشن همون طور که ما معلم ها باید بچه بشیم و باهاشون بچگی کنیم . شما هم همین طور باید باشین . فقط تو رو خدا اول راه از بچه ها تون خیلی توقع نداشته باشید .

مخصوصا کلمات هم اغاز و هم پایان اول براشون سخته .

یه روش خوب واسه اموزش بهتر بهتون میگم اما اول بذارین خانم معلمشون خودش باهاشون کار کنه رمز موفغیت من این بود که بچه ها خیلی خوب می تونستند بخوند

یه جدولی طراحی میکنن به اسم جدول دوستی که از به هم چسبیدن حروف استفاده میکنه

مثلا ا با ب چی میشه؟

من همه صدا ها رو علاوعه بر اینکه مثل روش بالا کار میکردم باز جا به جا میکردم صدا ها رو حلا بگین ب با ا چی میشه ب با ای چی مشه؟ بی حلا بیگین ای با ب چی میشه ایب

شاید بی معنی باشه اما در کلمه خوانی خیلی تاثیر داره واسه یاد گیری قران هم عالیه
دخترم همه چیزم دخترم همه عمرم دخترم همه وجودم
زیبا 63جووووووون

مفاهیم اولیه اش رو که همه بچه ها بلدن. فرقش اینه که تو این کتاب بیشتر پیچوندنش. مثل درسای دبیرستان و تست کنکور!!!!! فکرشو بکن 90 صفحه در 6 جلسه کار شده. از 90 صفحه حتی اگه 60 صفحه هم کامل کار شده باشه یعنی حداقل جلسه ای 10 صفحه!!! بنظر غیر استاندارد نمیاد؟؟؟کسی که تو این کلاسها تدریس میکرد خودش نویسنده همون کتابه. کتابو به چند نفر نشون دادم میگفتن غیر استاندارده. همینطور با مادر چند بچه که مال مهدای دیگه بودن و سالای قبل این کلاسا رو رفته بودن تونستم صحبت کنم که اونا هم چندان رضایتی نداشتن. اگه قبلا تونسته بودم این اطلاعاتو کسب کنم اصلا ثبت نامش نمیکردم.

اصلا موضوع این کلاسا مثل یک پارازیت بود هم برای من و هم وسط این بحث. من فکر میکردم این دوره همه جا هست اما ازونجا که خیلیها منظورم رو متوجه نشدن فکر کنم برای بیشتریها ناآشناس.

فکر کنم بهتر باشه پستهای مربوط به این موضوع رو پاک کنم و دنباله بحثهای قبلی رو بگیریم.....
hanaجون
تو صفحه اول اگه اسم شهر هرکس و بنویسی خوبه ها.....

النا جون
منم مشهدم . پسرتو همون موسسه ای گذاشتی که تو خیامه؟؟؟؟

مامان بهاری جون
ازونجا که دوست نداشتم بچه زیاد پای کامپیوتر یاtv باشه از اول عادتش ندادم. وگرنه این بازیا به شدت معتاد کننده است و بچه دیگه ول کنش نیست. به فعالیتهای بدنی و یدی بیشتر تشویقش میکنم. زیاد پارک میبرمش . جلوی خونه اس. شهر بازی نه هاااا.... یعنی فقط فضای سبز و آبنما و تاب و سرسره و فضای کافی برای دوچرخه سواری و اسکوتر بازی و بدوبدو و .... دویدن دنبال پروانه ها. جمع کردن میوه کاج. دنبال کردن مورچه ها و پیدا کردن لونه اشون. غلتیدن روی چمنا. جمع کردن برگ های مختلف و خلاصه هر بازی سالم دیگه که بچه باید تو این سن تجربه کنه.

تو خونه هم بیشتر وقتش با نقاشی سپری میشه که خیلی خیلی دوست داره... همینطور بازی با عروسکهای پریا و کلوچه توت فرنگی و پرتقالو تمشک و پری تینکر بل و الینا و ....ساختن نمایش با اونا
اگه ولش کنم بدش نمیاد که دائم پای cd و tvباشه. طبیعیه !!جاذبه و تنوعش با دوره بچگی ما قابل مقایسه نیست.

ساحل جان
منم گاهی با باران آشپزی میکنم. وقتی بچه مشارکت داشته باشه تو درست کردن غذا بنظرم هم حس مفیدبودن داره و هم غذا بهش بیشتر میچسبه. مثلا ژله درست میکنه و در حین همزدن نصفشو میخوره و بقیه اش رو میریزیم با هم تو ظرفای اسباب بازیش و میذاریم یخچال یا وقتی کیک درست میکنم ته قالب رو روغن میماله یا مایه کوکو رو هم میزنه و ....
بچه هـــــــــــــــا . من حسابی وجدان درد دارم. دوست دارم بارانو کلاس بذارم ولی با این ساعت کاری نمیـــــــــتونم. چکار کنم؟؟؟؟/ برا کلاس موسیقی یه جا صحبت کردم و واقعا دوست دارم ببرمش ولی باید خودمم همراش باشم. هر چی فکر میکنم میبینم چاره ای نیست جز اینکه یک یا دو نصفه روز از کارم بزنم
سلام این هم لیست که خاسته بودید شما ادیت کنید من شهرها را هم اضافه کردم من میذارمش تو پست اول خودم بعضی ها را که میدونستم ادیت کردم:
اگه کسی از دوستان کپی کرد و ادیت کرد شما از نفر اخری که ادیت کرده کپی کنید که کسی جا نمونه!

مامان بهاری و سولماز جان که بچه هاتون سفال میرن اونجا چطوری سفالشونو خشک میکنن که ترک نخوره؟ من گل اماده خریدم اگه نکته ای هست بهم بگید که بدونم مرسی