2777
2789
پرتو جون منم خیلی فعال نیستم این تاپیک را درست کردم که یکمی بقیه دوستان که فعالترند منو هول بدن همچنین مسائلمونو مطرح کنیم به هر حال سخته هم کار کردن هم بچه داری هم خانه داری هم همسرداری
من یکی که روز به روز دارم ضعیفتر شدن خودمو احساس میکنم اما به نظرم بهتره سعی کنیم همینطور که به فکر همه مسایل هستیم به یاد خودمون و تقویت روحی جسمی خودمون هم باشیم .
مامان ساغر منظورم این بود که تو یک ورق یک سری خطوط افقی عمودی مورب و دایره میکشیم و از میان اون خطها شکل خاصی را در میارن
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
من فکر میکنم بالا بردن دقت و تمرکز بچه باید از بدو تولد مورد توجه والدین باشه نه یک مقطع زمانی خاص مثل چند ماه مونده به رفتن به مدرسه. وسایل کمک آموزشی متناسب با سن بچه خوشبختانه خیلی زیاده همینطور کتابهای مختلف. یه سری کتاب هست در اندازهی کوچک با جلد گالینگور و شیرازه فنری فلزی.هر جلدش سرگرمیهایی با یک موضوع خاص داره .همه اش تصویریه. بعضی جلداش رنگیه بعضی بدون رنگ که به عنوان مدل نقاشی استفاده میشه. موضوعاش اعداد مخالفها معما مارپیچ حروف اشکال اختلاف دو تصویر مشابه که دختر من عاشقشه و خیلی چیزای دیگهاس. مثلا همین نمونه پیدا کردن ده اختلاف تو دو شکل مشابه که لااقل صد صفحه داره خیلی دقت و تمرکز بچه رو بالا میبره. یا بازیهایی مثل پازل قایم باشک لگو نقطه بازی منچ مارپله و blokus خیلی خوبه. همینطور بازیهای من در آوردی با کلمه ها. مثلا وقتی تو ماشین نشستیم و جایی میریم با باران و پدرش سه تایی اینطوری بازی میکنیم. یک حرف رو انتخاب میکنیم و هرکس یک کلمه میگه که با اون حرف خاص شروع شده باشه. مثل سارا .سیاه.سنگ.سرکه.سال.سلامت و...حالت سخت ترش اینه که هرکس یک کلمه میگه و نفر بعدی با حرف انتهای اون کلمه یک کلمه جدید میگه. مثل شب.بهار.روشن.نفس.سبد.دل.لب.برف....اینطوری هم حروف رو میشناسه و هم دامنه لغاتش افزایش پیدا میکنه هم آموزش خشک نیست که حوصله نکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسمم مامان حورا بود حنا جان

پرتو جان اسم اون کتاب سیمی ها رو میدونی یا انتشاراتش رو.
میخوام همه کتابها رو با هم سفارش بدم
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
اون کتاب بازی با نقطه رو حورا اوایل پیش دبستاتی در عرض دو روز همه اش رو انجام داد
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
hana جون . من یه دختر به نام باران دارم متولد مهر 85. سه سال مهد رفته پیش 1 و دو بار پیش 2 در دو مهد مختلف هیچ کلاس دیگه ای تا حالا نذاشتمش اینا رو تو اولین پستم نوشتم فعلا هم غیر انتفاعی سما ثبت نامه. مشهدم و واکسنش رو زدم سنجش نیمه مرداد وقت داده. دیگه چه اطلاعاتی باید بدم؟

خانم کوچولو با ید برم خونه اسم انتشاراتشو ببینم. چند سری مختلف ازین کتابها هست. برای 3 تا 7 سال در سطوح مختلف.ضمنا اگه همه اش رو باهم خریدی یادت باشه که دونه دونه با فواصل زمانی به بچه بدی.

بچه ها یکی به من یاد بده چطور باید عکس بذارم
بچه ها ببخشید کوچک شد دیگه وقت ندارم دوباره سایزشو عوض کنم
بازیش به این ترتیبه که شش تا درپوش رنگی داره با حدود 35تا کارت تصویر که شش تا این تصویرها رو برمیداریم و مثلا میگیم قرمز روی بالن ابی روی ماهی و تا اخر بعد تاس میندازیم تاسش روی هر وجهش یه رنگی داره هر رنگی اومد باید بگه زیرش چه تصویری هست به نظرم بازی خوبیه
برای شطرنچم پسرهای منم همین طورن فقط میخوام مهرههای منو بزنن اصلا فکر نمیکنن بعدش چی میشه و من میتونم بزنمشون اگه کسی راهکار داره بده
زیبا شما پسرتو کلاس شطرنج میبری اخه من همینطوری خودم تو خونه باهاشون بازی میکنم
بچه ها یه بازی من دراوردی دیگه که باران با پدرش انجام میداد با کلی جیغ و دادو خنده. بابا و باران مقابل هم با فاصله حدود 2 متر میشینن. بابا توپ رو پرت میکنه و باران باید بگیره. خیلی سادهس. اما بجای یه توپ سه تا توپ با سه رنگ مختلفه . اندازه اش زیاد بزرگ نیست و راحت تو دست باران جا میشه . اول بازی قانونها رو مشخص میکنن. اگه بابا توپ قرمز رو پرت کنه باران باید بگیره و یک امتیاز داره. اگه توپ زرد رو بندازه نباید بگیره و اگه اشتباها گرفت یک امتیاز ازش کم میشه و برای توپ سوم که سبزه دو امتیاز مثبت یا منفی در نظر گرفته میشه. بابا توپها رو گذاشته پشتش و کسی از قبل رنگ توپها رو نمیبینه. بعد بازی شروع میشه و تند تند توپها پرتاب میشه.هم توش تمرکز داره هم تحرک هم هیجان و هم تمرین جمع و تفریق.
پرتو ممنون بابت بازیهات میدونی من دارم بازی کم میارم بازیهایی که باهاشون میکنم داره تکراری میشه برام جالبه که شوهرت هم با باران برازی میکنه اخه من هیچ وقت شوهرم نیست همش روی دوش خودمه
بچه ها راستی یادم رفت یکی از بهترین بازیها برای هماهنگی چشم و دست توپ بازیه من تاحالا چندتا کلینیک عوض کردم اما همشون روی این بازی خیلی اصرار داشتن اما من اصلا حوصله این بازیها رو ندارم
بچه ها من الان مشکل اصلیم تو روابط اجتماعی بچه هامه یکی از بچه هام واقعا حساس برای همین خیلی نمیتونه با بچه ها رابطه برقرار کنه و سعی میکنه دور باشه اگه هم بره پیششون اذیت میکنه یه کارهایی میکنه مثل این دیوونه ها مثلا یه بچه وایستاده میزنه تو سرش انگار کرم داشته باشه ها
اون یکی پسرم هم توسری خوره شدید میخوام ببرمشون روانشناس خیلی مسئله مهمیه میخوان برن مدرسه اونجا پراز بچست و اگه قرار اینها اینطوری باشن قطعا مشکل سازمیشه بچه های شما چطورین میشه بگین
بابا ورت جان دیگه میخوای بچه ات چه کلاسی بره. شما و باباش آخر ابتکار و آموزش هستین.
اگه تونستی لطفا اسم کتابها رو برامون ببنویس بعدا.
حتما میخوام بخرم. دخترم خیلی پای تی وی میشینه.