2777
2789
با سلام.لطفا اطلاع رسانی کنید تدریس خصوصی وگروهی ریاضی ، معادلات دیفرانسیل ، تحقیق در عملیات ، آمارواحتمال توسط فارغ التحصیل ارشد ممتازو نخبه دانشگاه تهران... دبیرستان -کنکور -دانشگاه 09155595481-مشهد
سلام بچه ها خاله من یک نفر و میشناسه که بعد از ساعت مدرسه پسر خاله م و تو خونه خودش نگه میداره. دختر خیلی خوب و با سوادیه تو درسها هم کمکش میکنه باهاش درساشو تمرین میکنه بنویسه. آموزش خصوصی زبان و کامبیوتر هم میده به بچه دبستانی ها خاله م که تا موقعی که سره کار هست دیگه خیالش راحته . زبان هم به پسرخاله م یاد میده گفتم بهتون بگم هرگی خواست شمارشو بدم. اگه نبودم لطفا درخواست دوستی بدین بهم مسیج بزنید تا شمارشو براتون بفرستم
If you wanna know about freedom in any country, go and ask to women of that country

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام صد تا سلام همه چی خوبه معلم پسرم زیاد تکلیف در خانه نمیده هر روز 5 سوال ریاضی امتحان دارن علاوه بر امتحان ماهانه /ساعت با هاشون کار میکنه هر روز طوری هم که ذهنی میپرسم قبل وبعدو سریع جواب میده/ولی اوایلش افتضاح بود ولی الان لذت میبرم جایزه هم براش یک ساعت خوشگل خریدم که همش ازش میپرسم ساعت چنده /ریاضی هم صفحه 67 هستن /فارسی هم درس هشتم هستن
ختم قرآن : هدیه به امام ششم : امام جعفر صادق (ع ) همزمان با ولادتشان نیت قلبی :سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان عجل الله و سلامتی خودمون و عزیزانمون و حاجت روایی حاجتمندا فرصت خواندن ( 15 دی ماه الی 30 دی ماه ) http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=716982&postID=41018411
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ