2777
2789
سلام دوستان در موردکلاس یو سی مس باید بگم من خودم وقت نداشتم با دخترم کار کنم و وقتی با سرعت نمیتونست انجام بده استرس میگرفت اما در حالت اهسته تمام جوابهار ا درست میداد خب یو سی مس بیشتر روی سرعت تاکید میکنه حالا شایدم مشکل دخترم بوده اما بیشتر مامانا همین نظرو تو کلاس داشتن بنابراین صلاح ندیدم استرس به دخترم وارد بشه البته اگه میتونستم روزی یک ساعت حدااااااقل یا بیشتر وقت بذارم بهتر میشد که اونم اعصاب و وقتم اجازه نمیداد
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد اینجا سوت وکوره وای خدا من 1 واسه پیش ثبت نام دادم امروز رفتم میگم شهریه چطوری شده ؟میگه 35 درصد افزایش داشته خدایا 35 درصد /اخه واسه یک اب بابا باید انقدر پول داد بیان بگید مدارس شما هم انقدر اضافه کردن آخه توان مالی هم داشته باشی خیلی خیلی این طور باشه با سرویس 8برام آب میخوره مجبورم درش بیارم با اینکه راضیم خیلی خیلی
سلام هانا جان میتونی برام دوباره اون برچسب اسمها رو که پارسال برام ایمیل کردی دوباره برام به این ادرس ایمیل کنی ممنون میشم shahab_906@yahoo.com هم اون اسمها هم اون برچسب اسمها رو البته اگه داریشون ممنون
بله شعله جان حتما برات میفرستم خانوم خوشگلا اول شهریور هست و یک ماه دیگه مدارس باز میشه گلهای ما میرن کلاس دوم چند تا پیشنهاد دارم برای کلاس دوم اگه دوست دارید یه تاپیک برای کلاس دوم بزنیم بریم اونجا اگه دوست دارید تو وایبر یا لاین گروه بسازم که شاید بچه ها همشون امکانش نباشه بیان اونجا هر جوری که دوستان دوست دارن به هر حال اینجا هم میمونه واسه دوستای جدیدی که امسال بچه هاشون میرن اول میان میخونن از تجربیات ما شاید بهره ببرن . دلم میگیره دخترم داره بزرگ میشه به قول اون بازیگره نمیدونم خوبه نمیدونم بده خب کیا خرید مدرسه کردن من که عاشق خریدم مث همه خانوما حتی اگه واسه بچم یا همسرم باشه پارسال کیف مدرسه تا یک ماه مونده به اخر سال دووم اورد بعدش پوسته روش کنده شد بچم با کیف پیش دبستانیش رفت مدرسه اما امسال تصمیم گرفتم کیف بدون عکس بخرم که روش پاره نشه کتونی هم که جزو ملزومات هست بیاین ببینیم چیا خریدید قیمتا در چه حاله ؟ دیروز یه کیف دیدم 110 ت تو فروشگاه وسایل ورزشی اما به نظرم واسه یه فسقلی خیلی هزینه هام بالا میره بنابراین نخریدم تا یه قیمت مناسب تر پیدا کنم....
خوشگلا هرکدوم که فایل برچسب روی دفتر می خواهید بگید براتون ایمیل کنم فقط به من ایمیل هاتون را بدید که با شعله جان یکجا بفرستم