2777
2789
سلام دخترای من تازه فردا جشن الفبا دارن و دیگه تعطیل. دیروز امتحان قران و ریاضی داشتن که گفتن همه رو درست نوشتن و خانمشون بهشون گفته برین تو حیاط بازی کنین امروز هم علوم و املا با هم امتحان دارن دیشب کلی باهاشون کار کردم پدرم در اومد باباشون هم هی غر میزد اینقدر چیه باهاشون سرو کله میزنی طفلی ها حالا خوبه میدونستم این امتحانا همش الکی و فقط واسه اینه که اگه کسی اعتراض داشت یه مدرک داشته باشن بزارن جلو اولیا
در رفاقت مراقب ادمهای تازه به دوران رسیده باش هرگز به دیواری که تازه رنگ شده تکیه نده
سلام منم کتاب فارسی و دفتر دیکته اش رو یادگاری نگه میدارم البته دختری خیلی دوست داره همه چیزش رو همیشه نشون دخترش بده ولی من فقط اون دوتا رو نگه میدارم
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام... امروز اسم جوجه رو استخر و خوشنویسی نوشتم......تا ببینم دیگه چی بفرستمش..... گیر کاراته داده...اه......کلاس نینجا پیدا کنم میزارم بره بخصوص آموزشهای سپاه....اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه ممنون میشم درس هم روزی یه داستان برام میخونه...خیلی کیف داره.....حال میکنم بخدا.... قرآن مدرسه رو هم روزی یه صفحه همون کلمات و جملات رو یه صفحه میخونه.... سرمشق دو صفحه نوشته ولی دیکته خبری نیست.... ریاصی اول و فارسی اول گاج هم روزی یه صفحه..... عصر هم ساعت 5 تا 7و8 پارک با دوستای ارازلش...خخخخ ....بازی و دعواو.... از دست کارتون دیدن و تبلت بازی کردنش دارم بالا میارم..... شماهام بگین چجوری برنامه ریزی کردین.....
بچه های منم هم کارتون هم تبلت ...هم جنگ و جدل دلم میخواد یه صدای سریالی چیزی از تی وی بشنــــــــــوم البته طی عملیات انتحاری که بابای خونه ناراحت شده بود تبلت رو یه روز درمیون کرد و ساعتی تا دفعه دیگه باهم زد و خورد نکن
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
یو سی مس را تو سایتش بری بخونی متوجه میشی یه چندتا پارک خوب معرفی کنید من دوست دارم هر دفعه یه پارک جدید برم شنیا جان برنامه ما معلومه به زور یه کلاس نقاشی و هوش و خلاقیت نوشتیم هنوز خلاقیت شروع نشده نقاشی جلسه اولش خوب بود کلاس ژیمناستیک هم دوست دارم بنویسم هنوز اقدام نکردیم بیشترین مساله برای من رفت و امد و ماندن برای یکساعت اونجا هست که هم جون ندارم هم وقت و حوصله
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.
پارک شریعتی پارک ملت پارک نیاوران پارک قیطریه پارک ساعی پارک نهج البلاغه بوستان.....اسمش یادم رفته سیرک داره زمین بازی..... پارک آبی پارک خلیج فارس پارک سر کوچمون پارک دم خونه مامانم اینا پارک دم خونه خوارشو اینا پارک جاریم اینا...... خخخخخ
سلام نمیدونین چقدر احساس ارامش می کنم دیگه از استرس دیکته نوشتن ومشق نوشتن خبری نیست اما سرگرم کردنشون خیلی سخته ما هم معمولا روزی 2ساعت با کامپیوتر بازی می کنن و فقط چهارشبه ها طبق معمول دوران مدرسه میتونن پرشین تون را ببینن دوست ندارم خیلی کارتون ببینن واقعا بعدش جداکردن و کندنشون از پای تی وی خیلی سخته عین معتادا میشن کلاس هم برای اولینن بار زبان نوشتمشون ورزشی هم بدمینتون و کلاس حوشنویسی ولی کلا بچه های من به چیزی علاقه نشونن نمیدن مثلا بدمینتون رو دوروز اول انقدر دوست داشتن که نگووووووووووووووووووووووواما حالا خسته شدنن نمیدونم چرا زود از یه کاری خسته میشن برام معظل شده
سلام دوستان من دنبال پیش دبستان دخترانه خیلی خوب میگردم ترجیحا در حوالی امیر آباد . شیخ بهایی . ملاصدرا . یوسف آباد . اون حدود ها . غیر انتفاعی مدنظرمه . اگه جایی هست که خودتون تجربه کردین ممنون میشم بهم بگین خودم از برنا خوشم اومده اما مادری رو نمیشناسم که اونجا نوشته باشه