2777
2789
از دادن کادوهای تکراری خسته شدین؟
تصور کنین خوشحالی ِ کودک رو وقتی "عروسک ِ نقاشی خودش" رو تو دنیای واقعی میبینه ...عروسکی که تا به حال نداشته و تو بازار هم نیست!

برای دیدن نمونه عروسک ها به سایت زیر سر بزن :)
http://www.aroosakam.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان آروین سلاااااام
مرسی از نظرت :)

پکیج هدیه شامل : قاب نقاشی + عروسک + هزینه پست

راستش این محصول تو تیراژ بالا تولید نمیشه
این ایده عروسک ساز رو به دردسر میندازه تا برای هر نقاشی الگوی جداگانه ای رو در نظر بگیره ، و مثل عروسک های بازار سری کاری نیست..
علاوه بر اون نام کودک عزیز روی "قاب و لِیبل" چاپ میشه که باز هم خاصیت سری کاری رو از چاپخونه میگیره..و در نهایت هزینه ها تو تیراژ بالا سر شکن نمیشه

این ویژگی ها کوچولو ها رو غافلگیر و هیجان زده میکنه از اینکه عروسک فقط و فقط برای شخص خودش ساخته شده.

برای تعداد سفارش بالاتر از 5 تا براتون تخفیف در نظر گرفته میشه (حداقل قیمت 25 تومان) . میشه چند تا مامان رو جمع کرد ، اگه تعداد از 1 نقاشی بیشتر باشه با ایمیلی که تو سایت داده شده مکاتبه کنین و راجع به قیمت دقیق مطلع بشین

:)

عزیزم خیلیییییییییی کارت تمیز و خوبهههه

من این کارو تو یه سایت المانی دیدم و وقتی که داشتم عکسارو نگاه میکردم فک کردم که عروسکای اون سایت رو گذاشتی..خیلیییییییییی خوب و تمیز کار کردی و ب نظرم قیمتت هم منصفانه هست..

میشه بگی پروسه سفارش تا تحویل چقد طول میکشه؟؟

من یه خواهرزاده و یه برادرزاده دارم که دوست دارم این هدیه رو بهشون بدم..ممنون میشم برام توضیح بدی که نحوه تحویل عروسکا و پرداخت مبلغ چجوری هــست..

سایز نقاشیهاشون باید چقد باشه؟؟؟ مثلا اون عروسک که دوتا موش هستن هزینه دو عروسک حساب میشه؟؟

ببخشید انقد سوال پرسیدم:)
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
بستک جان سلاااام
اول از همه ممنون از فیدبک و انرژی مثبت

در مورد پروسه سفارش به قسمت " نحوه سفارش" تو سایت حتما سر زدی :
بعد از ایمیل نقاشی بلافاصله یه فرم براتون ارسال میشه که جواب همه سوالات توش هست ;)

-زمان تحویل: زمان دقیق تو فرم بهتون اعلام میشه.(متناسب با سفارش شما و ترافیک سفارشات دیگه)
-تحویل عروسک ها: به آدرسی پست میشه که تو فرم وارد میکنید.
-مبلغ قابل پرداخت: تو فرم بهتون اعلام میشه و بعد از پرداخت کارت به کارت ، شماره پیگیری رو تو همون فرم وارد میکنید.

بعد از تکمیل این فرم ساخت عروسک و سفارش شما شروع میشه.

سایز نقاشی هر چی باشه عروسک ها معمولا ارتفاع 25-30 سانتی متر ساخته میشه . و هزینه برای "هر عروسک" 30 تومن تا 40 تومن در نظر گرفته شده ، ولی تو نمونه هایی مثل 2 تا موش که دو عروسک برای یه کودک ساخته میشه به عنوان تخفیف ، یکی از اونها حتما با حداقل قیمت یعنی 30 هزار تومان در نظر گرفته میشه.

بازم سوالی داشتی من هستم :)

لیلیان عزیز یک دنیــا ممنون از توضیحات کامــلت...من همون دیروز که سوالمو پرسیدم رفتم قسمت نحوه سفارش کلی خجالت کشیدم دیدم همه سوالام جوابش هست :))

جنس پارچه عروسکارو هم بگید ممنون میشم..خواهرزاده من آلرژی داره به یک سری از پارچه ها و مثلا پرهای تو بالشت و اینها :)) واسه همین می پرسم..من به زودی مزاحمــتون میشم حتمــــــــــا..خیلیییییی لطف کردین ک جواب دادین..

کارتون هم واقعا واقعا واقعا تمیزه :)
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
اتفاقا از سوالات استقبال میکنیم چون باگ ها ی سایت و نقطه ضعف های اطلاع رسانی رو متوجه میشیم و اصلاح میکنیم . از جمله سوالات شما بود که لحاظ شد :)

جنس عروسک ها در بیشتر قسمت بدن از پارچه های مخصوص عروسک سازی ، مخمل عروسکی و ابری هست و برای پر کردن داخل اونها از الیاف عروسک سازی استفاده میشه ، چون یکی از تعهدات این فعالیت این هست که تا 95 % رنگ ها عینا مانند نقاشی باشه ، شاید تو مواردی مثل "شلوار موش " مخمل استفاده نشه. امیدوارم خواهر زاده ی گلت ، به این پارچه هایی که گفتم حساسیت نداشته باشه ، چون مخصوص عروسک سازی هست .

منتظرتون هستیم
2810