2777
2789
از دادن کادوهای تکراری خسته شدین؟
تصور کنین خوشحالی ِ کودک رو وقتی "عروسک ِ نقاشی خودش" رو تو دنیای واقعی میبینه ...عروسکی که تا به حال نداشته و تو بازار هم نیست!

برای دیدن نمونه عروسک ها به سایت زیر سر بزن :)
http://www.aroosakam.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان آروین سلاااااام
مرسی از نظرت :)

پکیج هدیه شامل : قاب نقاشی + عروسک + هزینه پست

راستش این محصول تو تیراژ بالا تولید نمیشه
این ایده عروسک ساز رو به دردسر میندازه تا برای هر نقاشی الگوی جداگانه ای رو در نظر بگیره ، و مثل عروسک های بازار سری کاری نیست..
علاوه بر اون نام کودک عزیز روی "قاب و لِیبل" چاپ میشه که باز هم خاصیت سری کاری رو از چاپخونه میگیره..و در نهایت هزینه ها تو تیراژ بالا سر شکن نمیشه

این ویژگی ها کوچولو ها رو غافلگیر و هیجان زده میکنه از اینکه عروسک فقط و فقط برای شخص خودش ساخته شده.

برای تعداد سفارش بالاتر از 5 تا براتون تخفیف در نظر گرفته میشه (حداقل قیمت 25 تومان) . میشه چند تا مامان رو جمع کرد ، اگه تعداد از 1 نقاشی بیشتر باشه با ایمیلی که تو سایت داده شده مکاتبه کنین و راجع به قیمت دقیق مطلع بشین

:)

عزیزم خیلیییییییییی کارت تمیز و خوبهههه

من این کارو تو یه سایت المانی دیدم و وقتی که داشتم عکسارو نگاه میکردم فک کردم که عروسکای اون سایت رو گذاشتی..خیلیییییییییی خوب و تمیز کار کردی و ب نظرم قیمتت هم منصفانه هست..

میشه بگی پروسه سفارش تا تحویل چقد طول میکشه؟؟

من یه خواهرزاده و یه برادرزاده دارم که دوست دارم این هدیه رو بهشون بدم..ممنون میشم برام توضیح بدی که نحوه تحویل عروسکا و پرداخت مبلغ چجوری هــست..

سایز نقاشیهاشون باید چقد باشه؟؟؟ مثلا اون عروسک که دوتا موش هستن هزینه دو عروسک حساب میشه؟؟

ببخشید انقد سوال پرسیدم:)
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
بستک جان سلاااام
اول از همه ممنون از فیدبک و انرژی مثبت

در مورد پروسه سفارش به قسمت " نحوه سفارش" تو سایت حتما سر زدی :
بعد از ایمیل نقاشی بلافاصله یه فرم براتون ارسال میشه که جواب همه سوالات توش هست ;)

-زمان تحویل: زمان دقیق تو فرم بهتون اعلام میشه.(متناسب با سفارش شما و ترافیک سفارشات دیگه)
-تحویل عروسک ها: به آدرسی پست میشه که تو فرم وارد میکنید.
-مبلغ قابل پرداخت: تو فرم بهتون اعلام میشه و بعد از پرداخت کارت به کارت ، شماره پیگیری رو تو همون فرم وارد میکنید.

بعد از تکمیل این فرم ساخت عروسک و سفارش شما شروع میشه.

سایز نقاشی هر چی باشه عروسک ها معمولا ارتفاع 25-30 سانتی متر ساخته میشه . و هزینه برای "هر عروسک" 30 تومن تا 40 تومن در نظر گرفته شده ، ولی تو نمونه هایی مثل 2 تا موش که دو عروسک برای یه کودک ساخته میشه به عنوان تخفیف ، یکی از اونها حتما با حداقل قیمت یعنی 30 هزار تومان در نظر گرفته میشه.

بازم سوالی داشتی من هستم :)

لیلیان عزیز یک دنیــا ممنون از توضیحات کامــلت...من همون دیروز که سوالمو پرسیدم رفتم قسمت نحوه سفارش کلی خجالت کشیدم دیدم همه سوالام جوابش هست :))

جنس پارچه عروسکارو هم بگید ممنون میشم..خواهرزاده من آلرژی داره به یک سری از پارچه ها و مثلا پرهای تو بالشت و اینها :)) واسه همین می پرسم..من به زودی مزاحمــتون میشم حتمــــــــــا..خیلیییییی لطف کردین ک جواب دادین..

کارتون هم واقعا واقعا واقعا تمیزه :)
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
اتفاقا از سوالات استقبال میکنیم چون باگ ها ی سایت و نقطه ضعف های اطلاع رسانی رو متوجه میشیم و اصلاح میکنیم . از جمله سوالات شما بود که لحاظ شد :)

جنس عروسک ها در بیشتر قسمت بدن از پارچه های مخصوص عروسک سازی ، مخمل عروسکی و ابری هست و برای پر کردن داخل اونها از الیاف عروسک سازی استفاده میشه ، چون یکی از تعهدات این فعالیت این هست که تا 95 % رنگ ها عینا مانند نقاشی باشه ، شاید تو مواردی مثل "شلوار موش " مخمل استفاده نشه. امیدوارم خواهر زاده ی گلت ، به این پارچه هایی که گفتم حساسیت نداشته باشه ، چون مخصوص عروسک سازی هست .

منتظرتون هستیم
2810