2777
2789
عنوان

پدر و مادرم برام لباسای خز میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 61 پست
اصلا خجالت میکشم برم پیش دوستام😒کلا نمیتونم تنهایی با دوستام بیرون برم فقط با خانواده😭

چی بگم. ببین من خودم مخالف آزادی کامل دادن به فرزند هستم ولی از طرفی هم اعتقاد دارم باید به سلیقه ی بچه با توجه به ارزشها ی جامعه احترام گذاشت. من درکت میکنم و امیدوارم که پدر مادرت هم درکت کنند

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
پس تحمل کن تو خیلی کوچیکی  حداقل تا۱۷-۱۸سالگیت ماهممون همین بودیم دوستاتم مامان باباشون خوش سل ...

بد سلیقگی پدر مادرم تمام روابط اجتماعیمو خراب میکنه 

شاید باورتون نشه اما چند تا از دوستای قدیمیم بخاطر ببخشیدا ولی اسکل بودن ولم کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد سلیقگی پدر مادرم تمام روابط اجتماعیمو خراب میکنه  شاید باورتون نشه اما چند تا از دوستای قدی ...

دوستی که تو رو واسه لباس میخاد بره به درک

چقدر بچه های حالا مادی شدن زمان ما کسی کاری به لباسامون نداشت ای بابا

چی بگم. ببین من خودم مخالف آزادی کامل دادن به فرزند هستم ولی از طرفی هم اعتقاد دارم باید به سلیقه ی ...

من آزادی کلا ندارم تنها جایی که میتونم برم سوپریه آقا نادره😂

دوستی که تو رو واسه لباس میخاد بره به درک چقدر بچه های حالا مادی شدن زمان ما کسی کاری به لباسامون ن ...

هنوز دوستای خوب دارم اما واقعا جلوشون خجالت میکشم

سلام با عرض ادب  لطفا همدیگر رو درک کنیم⚫⚫💔

پستمو پاک کردم عزیزم

مادر یا پدرتون متولد چندن ک مدلای قدیمی پسندن؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
از مشاور مدرسه بخواه باهاشون صحبت کنه..یا فامیلی کسی.. کجایی هستین؟پدر و مادرت چند سالشونه و شغلشون ...

پدرم 44. رئیس بانک

مادرم 38 تکنسین آزمایشگاه

اهل اهوازم

منم این مشکل رو داشتم البته من الان ۳۱ سالمه.

ولی همیشه حرفو ب کرسی نشوندم. چرا باید زور بگن آخه. برو با مشاور مدرسه ات صحبت بکن. بعد ازشون بخواه که با پدر مادرت حرف بزنن. مطمئن باش اونا نگرانتن. فکر میکنن اگه ب روز باشی و تیپهای خفن بزنی بزرگتر شدی دیگه نمیتونن جلوتو بگیرن. و یا باعث میشه فکرت پیش مد باشه و نتونی درس بخونی. پس خوب درس بخون و ثابت کن بهشون که میتونی با هر تیپی که باشی بهترین باشی.