2777
2789
عنوان

پدر و مادرم برام لباسای خز میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 61 پست

خب وقتی   میبینی اثر گرار نیست از راه های دیگ وارد شو، نپوش لباسارو  ، یا گفتن بیا بریم جایی نرو بگو من خجالت میکشم با این لباسا خودتم جلف دوس نداشته باش یکم بزرگتر شی وقتی عکسای قدیمیتو ببینی خجالت میکشی😂

منم این مشکل رو داشتم البته من الان ۳۱ سالمه. ولی همیشه حرفو ب کرسی نشوندم. چرا باید زور بگن آخه. ب ...

مدرسه تیزهوشانم و درسم عالیه 

اخه این چه افکاریه؟⚫⚫⚫😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پدرم 44 سالشه  مادرم هم 38

اعتراض کردین بهشون؟

ب خواهر یا برادرتونم سخت میگیرین یا فقط ب شما گیر میدن؟

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
مدرسه تیزهوشانم و درسم عالیه  اخه این چه افکاریه؟⚫⚫⚫😒

وووی 

خوب با مشاور حرف بزن. تنها راهش همینه. عید داره میاد. لباس عید میخوای بخری. بگو خودم انتخاب میکنم لباسهامو.

اعتراض که چندین بار  برادرم هم همین مشکلو داره

چ بد

تا خودشون نخوان کسی نمیتونه بهشون راهکار بده

متاسفم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  
خب وقتی   میبینی اثر گرار نیست از راه های دیگ وارد شو، نپوش لباسارو  ، یا گفتن بیا بریم جا ...

چند بار بهشون گفتم خجالت میکشم و بیرون نمیام اما انقد کتکم زدن که دیدم ارزششو نداره 

کلا پدر مادرم هنوز تو دهه 60 موندن

وای چ بد

چقدر هم به پیچ و خم سایت اشنایی😒

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
وووی  خوب با مشاور حرف بزن. تنها راهش همینه. عید داره میاد. لباس عید میخوای بخری. بگو خودم انت ...

مگه میشه خودم انتخاب کنم!

یه بار گفتم خودم میخوام انتخاب کنم تو مغازه یه چک خابید در گوشم

مگه میشه خودم انتخاب کنم! یه بار گفتم خودم میخوام انتخاب کنم تو مغازه یه چک خابید در گوشم

وا!

پدر و ماورت ب شدت نیاز دارن که برن پیش مشاور.

خودت جور کن که برن. نشینی نگاه کنی و بگی هرچی شد شد. محکم باش و خواسته ات رو ازشون بخواه. عمه و خاله و عمو و دایی نداری که راحت باشی باهاشون؟ از اونا کمک بخکای؟