2777
2789
عنوان

پدر و مادرم برام لباسای خز میخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 61 پست
بهشون گفتم اما فقط فحش خوردم

قهر کن غذا نخور 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نپوش خب لباس کهنه هاتو بپوش بگو این لباسارو نمیپوشم.بگو باید خودم خرید کنم سعی کن یکم مستقل باشی بعدا تو زندگیتم به مشکل میخوری

مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
چی بگم پسرم. نمیدونم ولی کاش پدر مادرت به سلیقه ات توجه میکردن. یه چند سالی صبر کن. ایشالا برو سرکار ...

داشتم تو نت میگشتم بعد پیدا کردم سایتو دیدم برای تبادل نظره خواستم چند تا مشورت از بقیه بگیرم همین!

داشتم تو نت میگشتم بعد پیدا کردم سایتو دیدم برای تبادل نظره خواستم چند تا مشورت از بقیه بگیرم همین!

اوکی. نمیدونم ولی دوستات چجوری لباس میپوشن؟سعی کن مادر دوستاتو با مادرت آشنا کنی و از طریق اون حرفتو به مادرت برسونی

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
نپوش خب لباس کهنه هاتو بپوش بگو این لباسارو نمیپوشم.بگو باید خودم خرید کنم سعی کن یکم مستقل باشی بعد ...

تاثیری نداره فقط کتک خوردم 

پدر مادر من پدر مادر نیستن یه چیز دیگن که زشته اینجا بگم 😭😭😭

بهشون بگو لطفا اجازه بدین خودم لباسامو انتخاب کنم  به سلیقه من احترام بذارین دارین اعتماد بنفس ...

چندین بار تمام این حرف ها رو بهشون گفتم اما کو گوش شنوا؟😭

چندین بار تمام این حرف ها رو بهشون گفتم اما کو گوش شنوا؟😭

پس تحمل کن تو خیلی کوچیکی 

حداقل تا۱۷-۱۸سالگیت ماهممون همین بودیم دوستاتم مامان باباشون خوش سلیقن وگرنه اونام حق انتخاب ندارن

اوکی. نمیدونم ولی دوستات چجوری لباس میپوشن؟سعی کن مادر دوستاتو با مادرت آشنا کنی و از طریق اون حرفتو ...

اصلا خجالت میکشم برم پیش دوستام😒کلا نمیتونم تنهایی با دوستام بیرون برم فقط با خانواده😭

من معذرت میخوام  خب حالا یک سوال چرا خوب میکنن؟

خواهش میکنم

شوخی کردم

من تا اون لباسایی ک تنت میکنی الان رو نبینم نظری ندارم😁

ولی درکل از تیپای جلف خوشم نمیاد. مثلا شلوار چسبان فاق کوتاه و لباسای پاره و... 

پسر باس سنگین لباس بپوشه😍😁