تیم فنی و پشتیبانی نی نی سایت تغییراتی را در پروفایل کاربری اعضا اعمال نموده اند. به این شرح:
* لیست دوستان من، صفحه بندی شد تا صفحه اش سبکتر شود و دسترسی به دوستان ساده تر باشد
* حذف دسته جمعی تاپیک های مورد علاقه امکان پدیر شد
* در بخش پیغام ها، قابلیت انتخاب همه و حذف همه ایجاد شد
***** مهم***** آخرین تاپیکهای ایجاد شده در بخش تبادل نظر هر کاربر در صفحه پروفایلش قابل ملاحظه است
یکی دو مشکل ریز و درشت هم ادیت شد مثلا بعد از ارسال پست، متن پست در باکس پاسخ باقی می ماند و احدی شکایت نداشت. تا دیروز یکی از کاربران یادآوری نمودند که بعد از ارسال پست، باکس پاسخ باید خالی بماند و انجام شد. پس هر جا مشکلی می بینید بفرمائید. دیر و زود داره ولی انجام میدهیم
قصورات ما را همچنان به ما بگوئید و لی از روی بزرگواری عفو نمائید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ممنون...آقای زاهد یه مشکل دیگه سایت اینه که وقتی داخل کلوپ هستیم و پست جدید ارسال میکنیم یهو کل صفحه میپره بالا و اولین پستی که فرستادیم میاد...من اول فکر میکردم مشکل از سیستم خودمه...ولی بعدا دیدم بقیه هم همین مشکلو دارن...رسیدگی کنید ممنون
با برخی روشهای آماده سازی می توان اسپرمهای پسر و دختر را از هم جدا نمود و برای انتخاب جنس از آنها استفاده نمود. در این روشهای آماده سازی تعداد اسپرمی که در نهایت جدا می شوند کم می باشد و برای کسانی که مشکل ناباروری دارند انجام آن توصیه نمی شود.
خانومایی که میخوان با روش آی یو آی تعیین جنسیت بکنن .بیایید با هم مشورت کنیم http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=22186&ChatDate=30-4-1392&PostID=41878412#41878412 لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارید و یا انجام دادید ما را هم راهنمایی کنید
دومین نی نی مامان بیصبرانه منتظرتم .الهی به امید تو