2777
2789
عنوان

تغییرات جمعه ای در صفحه نی نی سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 10360 بازدید | 220 پست
با تشکر از دوستان فنی و برنامه نویسی و اقای زاهدددددددددددددددد

به امید ازتقاء بیشتر و سایتی مفیدتررررررر

شب خوشششششششششش و تشکر
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریا68
1392/5/5���12:05 ق.ظ

نمیدونم اینجاباید بگم یانه ولی یه فکری به حال کلوپاهم بکنین.همیشه یه چندنفری لب دیوارنشستن وحرفارومیخونن.
یه چاره ای بیاندیشین که فقط اونایی به کلوپ دعوت شدن بتونن مطالب روبخونن.
سلام مرسی از زحماتتون سایت خ جدیدن خوب شده
مهم تر از همه اینکه کسایی هسن که گوش میدن و میپذیرن

من یه چیزی میخوام بگم
من با اکسپلورر میام سایت که یه سری مشکلات داره سایت برام نسبت به مرورگرای دیگه که با دوستای دیگه ای که با اکسپلورر میام مطرح کردم اونا هم همین مشکل رو دارن اگه امکان رفعش هس خوبه رفع بشه

1- قسمت فهرست که بالای صفحه هس (تبادل نظر/سوالات رایج/ کلوب ها ...) به سمت راست کشیده شده
2- عدد لایکا فقط به صورت خطوط سیاه بالای عدد نمایش داده میشه
3- تو کلوب وقتی مطلبی رو تایپ میکنیم چن حرف اول رو نمیبینیم
منظورم اینه که دقیقا مثل لیست دوستامون که فقط خودمون میتونیم ببینیم و یه ایکونی بغل اسمشون میاد که اینا دوستامونن
بلک لیست هم مثل همون باشه
مثلا یه تابلو ورود ممنوع بغل اسم اونی که تو بلک لیستمونه تو تاپیک ها بیاد
و فقط خودمون ببینیم

میشه آیا؟؟؟؟

**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
من هیچ تغییری در نی نی سایتم ندیدم جز اینکه برای حذف تایپیکهای مورد علاقه ام همیشه یک کلیک میکردم و الان باید دوتا انجام بدم!! :(

پیغام های خصوصی من همیشه بعد از اینکه میخونم حذف میشن!

از تغییراتی که داره تو سایت میفته خوشحالم..بخصوص این لایک رو که مدتها بود شده بود از ارزوهای نی نی سایتیم!!ولی کاش مشخص بود کجا و برای چی لایک میشه!! هرچند الانم کاچی بعض هیچی..

طی این مدتی که من عضوم و تقریبا هشتاد نود درصد عمر نتیم رو در نی نی سایت میگذرونم بنظرم بهترین مدیریت سایت طی یک سال گذشته بوده ممنون..ولی اگر بعضی وقتها خورده ای هم میگیریم به خوبی مدیریتتون ببخشید دیگه!!
اقای زاهد کی خونه تکونی می کنید ؟ بچه ها که تاپیک های تاریخ مصرف گذشتشونو پاک نمی کنند
خیلی ار کاربر ها دیگه نمی یان پس اصلا نمی شه تاپیک هاشون و حذف کرد..
اون وقت تاپیک های پر طرفدار که ص های زیادی دارن خراب می شن...
واقعا اگر قانون 20 تا تاپیک بزارید خیلی خوب می شه مجبور می شن بی خوداشونو حذف کنن دیگه.
2810