2777
2789
عنوان

چرا هرچی این مدلیه میاد خواسگاری من

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 43 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲۷.از هفده سالگی خواستگار داشته از همون اول همین مدلی

خواستگار خوب داره؟چرا طلاق گرفته؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
من خودم مهندسی میخونم  ربطیم نداره شوهر عمه دوستم پزشکه عمه اش طراحی داخلی خونده

اصولا که هر کی دوس داره همسرش هم سطح خودش باشه یا حتی بهتر از خودش.مثل شما که دوس داری همسرت بهتر باشه.ولی استثناء هم هست که من نمیپسندم.مثلا دوستم لیسانس حسابداری داره دوس پسرش دندونپزشکه.هنوز ازدواج نکرده باهم مشکل دارن

من شوهرم سوپرمارکت داره تو بازار بورس و آتی معامله میکنه و تحلیل میکنه دوره اینجور حرف زدنا تموم شد ...

اونی که میاد برام سوپر مارکت داره واقعا بعدم من منظورم پول نیست ک داره یا نداره پرستیژ  مهندسی بهتره یا سوپر مارکتی ؟!

میگه همه خواستگاراش مطلقه هستن نه خواهرشون

آها من فکر کردم خواهرش مطلقه است.🙈🙈

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
ما خونمون مردوایجه عزیزم اونیم که میاد برام سوپر مارکت داره واقعا بعدم من منظورم پول نیست ک داره یا ...

چون که گفتی یکشیون سوپر مارکت داره گفتم ،

اصلا نمیدونم مرداویج کجاست !!!!!!!!

ما تهرانیم به نظرم بازاری بودن خیلی بهتره وجهشم خوبه درامدشم خوبه شما هم بهتره بذاری یکم بزرگ شی بعد ازدواج کنی

درضمن دیگه الان همه لیسانسو دارن