2777
2789
مبارکه فریده جون
زن هرچقدر هم که بزرگ شود، همسر شود؛ مادر شود؛ مادربزرگ شود... درونش هنوز هم دختری کوچک چشم انتظار است؛ انتظار میکشد برای لوس شدن، محبت دیدن، دستی میخواهد برای نوازش؛ وچشمی برای ستایش... مهم نیست چند ساله شدی زن که باشی، دنیای درونت همیشه صورتی ست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه مامانای مهربون نی نی منم 19 فروردین میاد هووورا!!سه ماه اول واقعا سخته منم همش بی حالم دلم میخاد بخابم با این اوضاع ساعت 6 صبح بیدار میشم سرکارم میرم چون کار بیمارستانیه واقعا سنگینه
زیر این سقف بلند، روی دامان زمین،هر کجا خسته شدی،یا که پر غصه شدی،دستی از غیب به دادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس
اوایل مهرم وقت سونو و آز غربالگری دارم ان شااله .تو لگنم احساس فشار میکنم شمام همین طورین؟
زیر این سقف بلند، روی دامان زمین،هر کجا خسته شدی،یا که پر غصه شدی،دستی از غیب به دادت برسد و چه زیباست که آن دست خدا باشد و بس
مبارکه به سلامتی
زن هرچقدر هم که بزرگ شود، همسر شود؛ مادر شود؛ مادربزرگ شود... درونش هنوز هم دختری کوچک چشم انتظار است؛ انتظار میکشد برای لوس شدن، محبت دیدن، دستی میخواهد برای نوازش؛ وچشمی برای ستایش... مهم نیست چند ساله شدی زن که باشی، دنیای درونت همیشه صورتی ست...
وایی بالاخره فردا دارم میرم مسافرت دوهفته بخور وبخواب.هوررررررااااااا
دوستان خواستم بهتون از تجربه ام بگم.از فروشگاه رادوین به هیچ وجه وسایل چوبی و سرویس خواب نوزاد نخرید کیفیت و خومات بعد از فروشش افتضاحه دو ماه از خرید سرویس نوزاد نگذشته کلی ایراد پیدا کرده.ادعا کردند 5 سال ضمانت داره امااصلا هم جوابگو نیستند.به تعزیرات ازشون شکایت کردیم.
سلام فریده جونم.ابلیمو عسل و تو اب جوش بریز ولرم شد بخورش خیلی تاثیر داره.برا گوش درد هم حوله رو با اتو گرم کن دردش ارومت میکنه.ولی حتما دکتر هم برو.ان شاالله زود زود خوب میشی.
2810