2777
2789
سلام به مامانا
کسی هست که شوهرش سیگاری بوده و الان ترک کرده باشه. من که هرکاری میکنم شوهرم ترک نمیکنه. شما بگید چیکار کنم؟
مامان افسانه جان با یکم صبر می شه فقط انتظار نداشته باش یه دفعه سیگارو ببوسه بزاره کنا

سعی کن کمی حوصله کنی اول ببین روزی چند نخ سیگار می کشه بعد به مرور زمان کمترشون کن مثلا روزی 5 تا رو اول برسون به 4 نخ بعد بع 3 نخ و .....

یه مدت زمان می بره ولی شدنیه

دایی من اینجوری ترک کرد و هر وقت هم دلش سیگار می خواست بنا به توصیه دکتر به جای سیگار 4 عدد گردو می خورد

نمی دونم رابطه گردو و سیگار چیه اولاش خود دایی منم می خندید ولی بعد هاش خودش می رفت و گردو می خورد می گفت خیلی کمک می کنه تو ترک سیگار

امیدوارم موفق بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم. نمیشه به اسونی ترک داد. باید خودش بخواد. من شوشوم سیگاری نبود اما تو فامیلمون تا دلت بخواد سیگاری داریم که زنهای بیچارشون هیچ جور نمیتونن ترکشون بدن. نمیخوام ناامیدت کنم اما این یه واقعیته. باید خودش بخواد.
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا
هلنا جون نمیزاره من بفهمم. قبلا خیلی کمتر میکشید الان خیلی زیاد میکشه. بهش که میگم میگه کارم سخته فکرم مشغول. الکی بهانه میاره. اونقدرم یه دنده است که بهش میگم بریم کلاس ترک سیگار.مسخره میکنه. خیلی این موضوع اذیتم میکنه.
مامان افسانه جون متاسفانه تا خودش نخواد کسی نمی تونه ترکش بده

پدر منم زیاد سیگار می کشه اون وقتا بهش می گفتیم ترک کن می گفت فشار کار رومه ( بهونه های الکی ) الانم باز نشسته شده بهش می گیم حالا چی ترک کن می گه بی کاری برام عصاب نزاشته

همیشه یه بهونه ای داره برای کاراش
شوشوی من سیگاریه، البته نه از اینا که پاکت سیگار تو جیبشون میزارن، هیشکی هم نمیدونه سیگار میکشه، چون فقط پیش خودم می کشه، اوایل خیلی اذیت شدم و به هر دری که فکرش رو بکنی زدم، و اتفاقاً چند دفعه هم ترک کرد و... هر راهی که فکرش رو بکنید امتحان کردم، با صحبت کردن(مهربانه، التماسانه، تهدید و...) خودشم دوست داره ترک کنه، اما...
حتی گفتم اگه خوبه تو میکشی منم باهات میکشم و... مثلاً ترک کرد اما فهمیدم قبل از رسیدن به خونه میکشه، و ...
حالا هم قول داده ترک کنه و من مربی ترکشم، از 4 تا سیگار هم شروع کردم، قراره تا یه هفته همین 4 تا باشه و بعد هفته ای یه دونه کمتر بشه، یه دونه افطار، یه دونه یه خورده بعدش، و یکی آخر شب و سحر هم یه دونه...
خدا کنه این دفعه ترک کنه، این دفعه خودش گفت دوست دارم ترک کنم، امیدوارم حداقل این دفعه روش بمونه.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=112440&PageNumber=1
کمکم کنید
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
سیگار الکترونیکی بگیر براش کادو بده بهش
خیلی خوبه داداش من خیلی شدید سیگاری بود... از اون 1 سالی استفاده کرد بعد دیگه گذاشتش کنار
قیمتش 26 هزار تومانه فروشگاه ها هم دارن
بی تو من با بدن لخت خیابان چه کنم ؟ با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم؟
بی تو پتیاره پاییز مرا میشکند ..... این شب وسوسه انگیز مرا میشکند...