2777
2789

سلام توروخدا جواب بدین من دارم از استرس دق میکنم 

من تو ۱۹ هفتگی سونو انرمالی دادم خود دکتر گفت مشکلی نیست وقتی رفتم دکتر گفت NB مشکل داره ۴.۵ میلی متره و Nf ۵.۵ نرمال نیست و فرستادم امینوسنتز انجام دادم گفتن جوابش مشکوکم باشه حق سقط نداری من دارم میمیرم لطفا بگید خیلی غیر نرماله؟

سلام توروخدا جواب بدین من دارم از استرس دق میکنم  من تو ۱۹ هفتگی سونو انرمالی دادم خود دکتر گف ...

عزیزم کسی جواب گو نیس،برو کلینیک سوالتو مطرح کن.ان شاءالله خیره.

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام،ممنون میشم غربالگری منو تفسیر کنید،من ۳۶سالمه بارداری اولمه وقبلا یه سقط داشتم،باهمسرمم هم هیچ نسبت فامیلی ندارم،جواب غربالگریمو به ماما درمانگاه نشون دادم گفتن سندروم داون خطرش هست وخیلی نگرانم،خواهش میکنم جواب بدید.
Nt1.73 1.47Mom. 0.55
, crl59mm,
nb:present,
12weeks4days
Papp_a25.73ug/ml. Mom 1.46
Free b_hcg8.26Iu/L mom0.36

Down syndrome:screen negative
Trisomy 18/13:screen negative

DS age1:250 final risk 1:30700
T18/13:prior 1:1930 final risk 1:53100

The risk of down sandrome is less that the screening cut_off

The risk of trisomy 18 is less the screening cut_off

زی زی گولیوی عزیز، به طور نرمال در انتهای هفته 5 قلب جنین تشکیل شده و صدای قلب باید شنیده شود. اگر م ...

سلام خسته نباشید میشه لطفا بمنم جواب بدید من سونوی ان تی انجام دادم در هفته 12ان تی 1/1بود ان بی تشکیل شده بود crl هم 57 بود ازمایش دادم جوابش ب این ترتیب  FBHCGبا Value146وcorrectet3.36momمیباشد و PAPp.Aبا Value4270برابر 1.52میباشد و نتیجه ی ریسکها ریسک 21برابر 1:5800وریسک18کمتر از 1:30000وریسک 13برابر 1:30000میباشد پایین این کادر زرد برامن ی نوشته هست ک هفته 15/16ی ازمایشو پیشنهاد داده برا دوستم این نوشته نیست و همین باعث نگرانی من شده و اینکه برا من ازمایش انومالی نوشته شده ایادرصد ریسک جنین بالا هست با این اعداد و ارقام ممنون میشم اگه زودتر پاسخ بدید 

سلام و خسته نباشید امکانش هست سونو کرافی منو هم بگید و بگید چه مشکلی داره البته قبل از اون باید بگم که سنو غربال اول ان تی ۲.۶بوده و از مایش ریسک سندرم دان ۱.۶۶بوده است امینو شدم کاملا سالم اما سنو این گونه نشان داده است 

آنی عزیز، اگر سن شما کمتر از 35 سال است، تنها توصیه می کنم غربالگری سه ماهه دوم را رأس 15 هفتگی انجا ...

سلام دکتر.من اول هفته 12 سونو ان تی دادم و نتایج ب شرح زیر بود

Nt=0.8

Nb=is seen

Fhr=151bpm

Crl=50mm

و آزمایش دبل مارکر انجام دادم ب شرح زیر:

18.64 ng/ML=Fbh

PAPPA=7.24 microg/ml

سلام خسته نباشید اگه میشه آزمایش منو تفسیر کنید nt:1.75

crl:57.8

سن حاملگی ۱۲ هفته و دو روز سن پریودی ۱۲ هفته و ۳روز

Free b.hcg:73.60     mom:2.19

Papp.a:1449.             mom:0.47

31سالمه غربالگری یه روز بعد از ان تی انجام شد که سن حاملگی یه روز افزایش پیدا میکنه

تیغه بینی هم دکترم گفت لازم نیست بنویسم که توی سونو مشاهده نشد طبق دستور پزشک

الان ب نظر شما من ریسک سندرم داون دارم؟

پسرم همه دنیام 😘💋💕
2810