2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی کوچولو عزیز،
توصیه می شود که استراحتتان بیشتر باشد.
مسافرت طولانی باید با احتیاط انجام شود.
نه نیازی به سرکلاژ ندارید.
ولی توصیه می کنم قبل از مسافرت با پزشکتان تماس بگیرید.
ازمایشگاه نیلو جان در اخر ین بیوبسی کبد که از دخترم انجام شد تشخیص جانتل هپاتایتیس داده شد. هپاتیت ناشناخته که شامل هچکدام از انواع هپاتیت ها نمی شد.
حتی نمونه ازمایشی هم برا المان فرستاده شد که اون وقت دخترم شیر خشک ام تی سی می خورد و جواب دقیقی به ما داده نشد.البته یه ازمایش هم به ازمایشگاه دانش فرستادن که جواب اون ارثی نبودن بیماری دخترم رو نشون می داد.
ولی در کل تمام ازمایش های دخترم سالم بود نه مجاری کبد مشکل داشت نه صفرا فقط انزیم کبد بالا بود کبد اندازه طبیعی داشت تا اینکه دچار از کار افتادگی برق اسای کبد در 8 ماهگی شد.
فاطی عزیزٰ

همانطور که از نتایج آزمایش دختر شما مشخص است تاکنون هیچ عاملی برای ایجاد بیماری شناخته نشده است. اگر ویروس بود شما باید یک مدتی باردار نمی شدید.
اگر یک اختلال ساختاری بود احتمال آنکه به بچه های دیگر هم منتقل شود. زیاد می باشد.
ولی هیچکدام از این موارد مشخص نمی باشد.
اگر لطف کنید اسم بیماری را به انگلیسی برایم بنویسید .
با سلام..من الان 9 هفته و 5 روز است که باردارم...دیروز دکترم برام سونو ntنوشت و من برای هفته دیگه یکشنبه وقت گرفتم...به نظر شما زمانش مناسبه و اگر عارضه ای باشه نشون میده؟در ضمن به من گفت میتونی در هفته 12 یا 16 ازمایش خون بدی و من هفته 16 را انتخاب کردم...ایا تفاوتی بین این دو ازمایش هست یا فقط هفته 16 را انجام بدم کافیه؟
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
2810