2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشناس عزیز ممنونم از راهنماییتون فقط یک سوال آخر که اگه جواب بدین یک دنیا ممنون می شم و دیگه مزاحمتون نمی شم می خواستم بدونم بر اساس نتایج آزمایشگاهی و پس ازتایید پزشک بر مشکل داشتن جنین تا هفته چند باردار ی اجازه سقط داده می شود؟
راستی این مولتی ویتامینی که واسم گرفته ویتامین A هم داره که من نگران بودم که بخورمش دکتر گفت این مقدارش خیلی کمه و ضرر نداره و داخل خود دارو هم نوشته در دوران حاملگی میشه مصرف کرد میشه نظرتون رو بدونم
هستی عزیز،

1- سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS) در 20-2% زنان در سنین باروری دیده می شود و از علائم بالینی شایع آن می توان به مقاومت به انسولین، عدم تخمک گذاری به دلیل هیپرآندروژنیسم و در نتیجه ناباروری اشاره کرد. همچنین در صورت ایجاد بارداری احتمال بروز سقط خودبخودی افزایش می یابد. مصرف متفورمین علاوه بر اثرات درمانی در ناباروری، در صورت تداوم مصرف در طول بارداری می تواند اثرات مفیدی نیز بر روند بارداری و جلوگیری از سقط خود به خودی داشته باشد.
2- با توجه به سابقه سقط توصیه به مصرف شیاف پروژسترون در طی بارداری می شود.
توصیه می کنم حتمأ به تجویز پزشک ات ادامه دهی و از قطع خودسرانه دارو خودداری کنید.
سلام.ممنون از راهنماییتون.
میشه بگین برا غربالگری اول باید سونو شد یا اول آزمایش داد؟اصلا ترتیبش مهمه یا نه؟واینکه کدوم هفته انجام بشه بهتره 11 یا 12 یا 13 یا 14؟دیگه اینکه اونایی که خودشون انجام میدن معتبر تره یا اونایی که میفرستن مثلا آلمان؟آیا واقعا فرقی داره؟بازم ممنونم.
من دوشنبه 90/6/7سونو گرافی سلامت جنین رفتم وضعیت جفت خلفی با گرید 2 بود یعنی چی؟
طول کانال سرویکسم هم 42 بود؟
جنین هم سفالیک...اینو فکر کنم یعنی سرش پایینه نه؟
من تو هفته 33 ام
اینا یعنی چی؟تو این هفته طبیعیه؟چون من استخر می رم،می خوام بدونم فعالیت ضرری برام نداشته باشه؟
می بخشید من می خواستم بدونم سونوگرافی دقیقی که در هفته 18 تا 20 به من توصیه شد برای دیدن آن که 5مارکری که در صفحه 24 توصیه کردید دیده شود یک سونوی سه بعدی است یا در یک سونوی 2 بعدی که توسطه فرد دقیقی گرفته شود هم مشخص می شود؟
2810