2777
2789
ساری گلین عزیز،

ال 2 هیدروکسی گلوتاریک اسیدوریا یک اختلال متابولیک ارثی مغلوب می باشد که می تواند عقب ماندگی ذهنی ایجاد کند. بچه های مبتلا دیر گردن می گیرند و بزرگی سر در 50 % موارد دیده می شود و تشنج داشته و اختلال رشدی هم دارند. ولی در بیشتر مواقع با شروع درمان بیماری پیشرفت نمی کند و یا خیلی کند پیشرفت می کند و تا دوران بزرگسالی هم زنده می مانند.
در سال 2006 دکتر یوسف شفقتی در سه خانواده ایرانی این بیماری را برای اولین بار گزارش نموده است.
در مورد تالاسمی مینور هم جای نگرانی ندارد ولی چرا آهن مصرف می کند؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دیشب در مورد جواب آز سه ماهه دومم با شما صحبت کردم امروز هم حضوری اومدم که تست سه ماهه اولم خوب بود در کوادمارکر t21 مشکوک بود اما در تست ترکیبی نرمال بود امروز مشاور ژنتیک هم رفتم اونها هم می گفتن نیازی به آمینو سنتز نیست اما بازم خودم باید تصمیم بگیرم و شرطش اینه که تا آخر بارداری استرس سلامت جنین نداشته باشم اما مگه می شه
می خواستم بدونم نیازی به تکرار این آزمایش نیست؟ می دونم که امکان خطا هست 2 نفر از دوستانم که الان بچه سالم دارن تستشون اول بالا بوده دکتر گفته اول تکرار کنید اگر باز بالا بود آمینو می فرستم که بار دوم نرمال بودن حالا من موندم که چه کنم پزشکم هم نظر قطعی نمی ده و من هنوز گیجم خوشحال می شم نظرتون بدونم
ناتاشا عزیز،

معمولأ هیچ مرجعی توصیه به تکرار آزمایش نمی کنند. چون اگر جوابش بهتر هم شود ملاک تصمیم گیری آن ریسکی است که بدتر بوده بنابراین توصیه می کنم که فقط یک سونوگرافی دقیق در هفته 20-18 انجام بده و از موارد ذیل مورد بررسی قرار بگیری:
1- Echogenic cardiac focus
2- Echogenic bowel
3- Choroid plexus cyst
4- NF
5- سایر soft markers سندرم داون، ادوارد و پاتو
اگر هیچ کدام از مارکرهای فوق دیده نشد و NF هم زیر 5 میلی متر بود نگران نباش...
اگر نمی توانی استرس ات را کنترل کنی باید آمینوسنتز کنی.
پس توصیه می کنم اینقدر نگران نباش...
من واقعا از راهنمایی شما یک دنیا ممنونم نکاتی که گفتید یادداشت کردم و حتما استفاده می کنم فقط سونوگرافی مورد تایید که در این مورد بتوانند کمک کنند معرفی می کنید؟ در مورد استرس هم چشم راستش فقط بیشتر از این که می گن بعد 18 هفتگی اگه مشکل تایید بشه اجازه سقط وجود نداره اینه که آدم اذیت میکنه من الان هفته 16 هستم هرچند فکر می کنم اکه شنبه هم می رفنم آمینو جواب زودتر از 18 هفته آماده نمی شد
سلام شرمنده یه سوالی دارم من یه دختر دارم و 3 تا خواهر دارم که اونا هم هر کدوم یکی یا دو تا دختر دارن من 3 بار IUI برای تعیین جنسیت کردم نگرفت اونروز دکترم می گفت باید یه آزمایش اچ .... (دقیقا یادم نموند)از دهانه رحمت بدی البته با خنده گفت ممکنه رحمت به اسپرمهای y حساسه , ایا همچین چیزی ممکنه؟
ناتاشا عزیز،
برای پیدا کردن سونولوژیست خوب به سایت fetalmedicine.com مراجعه کنید. امروزه توصیه بر این است که هم دستگاه سونوگرافی و هم مهارت خود سونولوژیست در انجام سونوگرافی مهم است.
نازلی عزیز،
احتمالأ منظور پزشکت pH واژن است. نظریه در مورد تاثیر pH واژن بر روی جنسیت جنین بسیار ضد و نقیض است. ولی توصیه ذیل توسط بسیاری از پزشکان تأیید شده است:

1- PH واژن:

اسپرم مرد ( کروموزوم Y)در محیط قلیائی بهتر زنده می ماند، ازطرفی محیط رحم در زمان تخمک گذاری (14 سیکل ماهانه 28 روزه) دارای PH بالا و قلیائی است و در صورتی که لقاح در این روز صورت گیرد به احتمال زیاد جنین تولد یافته پسر خواهد بودو در بقیه اوقات چون PH دهانه رحم پایین و اسیدی است کرموزوم X بیشتر زنده مانده و احتمال دختر شدن جنین بیشتر است

2-زمان امیزش:

خانمها هر ماه در اواسط سیکل خود یک یا چند تخمک که از نظر کروموزومی فقط X هستند تولید می کنند و در مقابل آقایان دارای دو نوع اسپرم حاوی کروموزومهای جنسی Xو Y هستند در واقع این مرد است که جنسیت سلول تخم را تعیین می کند به شکلی که اگر تخمکی که حاوی کروموزوم جنسی X است با اسپرم حاوی کروموزوم جنسی Y لقاح یابد سلول تخم مذکر شده و اگر تخمکX با اسپرم حاوی X لقاح یابد سلول تخم مذکر می شود.

اگرامیزش در حوالی زمان تخمک گذاری صورت گیرد ، پسر بدنیا خواهد آمد چرا که در زمان تخمک گذاری ترشحات دهانه رحم از همیشه قلیایی تر و رقیق تر است و ارتجاع پذیر تر است و حرکت اسپرمهایY را بسیار سهل و آسان می کنداما اگر مقاربت ? تا ? روز بعد یا قبل از تخمک گذاری اتفاق بیفتد شانس پسر شدن بشدت کاهش می یابد و احتمال دختر زیاد می شود .

3- تغذیه قبل بارداری:

تغذیه نقش اساسی در تعیین جنسیت خواهد داشت زیرا مواد غذایی ارتباط مستقیمی با کاهش یا افزایش PH رحم دارند. مواد غذایی حاوی سدیم، فسفر، آهن، پتاسیم و روی باعث افزایش PH رحم شده و نقش مفیدی در پسر شدن جنین دارند این مواد غذائی شامل:زرد الو، پسته، سیب، گوجه سبز، خرما، گیلاس، تمشک، توت فرنگی، انجیر، خربزه، گوجه فرنگی، پیاز، ، زیتون، سیب زمینی، گوشت قرمزوماهی،برنج ، اسفناج ،شکلات،موز

می باشند و برعکس استفاده از خوراکی هایی که حاوی کلسیم، منیزیم و مس هستند مثل لبنیات ( ماست ،شیر، پنیر)، کلم، قارچ، نخود سبز، لوبیا سبز ،کاهو، جو ، گردو، تخم مرغ، ماکارونی قادرند میزان PH رحم راکاهش دهند و باعث تولد نوزاد دختر خواهد شد.

تحقیقات نشان داده که افزایش مقدار گلوکز در ترشحات مخاطی دهانه رحم درموقع تخمک گذاری به جذب اسپرماتوزوئیدها کمک می کند و از آنجا که اسپرماتوزوئید پسر از قدرت تحرک بیشتری برخوردار است. مناسب بودن ترشحات دهانه رحم بیشتر به نفع اسپرماتوزوئید پسر است.بنابراین استفاده از میوه های شیرین محتوی گلوکز در روزهای تخمک گذاری محیط را برای جلب اسپرماتوزوئیدy مناسب تر می کند و همچنین بهتر است از غذاهای زیر بیشتر استفاده کنید ؛ چراکه قند خون شما را به سرعت بالا می برند.این غذاها شامل : گلوکز- ساکاروز(قند ساده یا شکر)- شربت ذرت- عسل- آب نبات- غلات صبحانه شیرین شده- هویج- بیسکوئیت- سیب زمینی پخته- کشمش- نان گندم سفید- نوشابه های دارای شکر و یا پلی مرهای گلوکز است.

. قبل از شروع رژیم غذائی باید مطمئن شوید که ممنوعیتی برای اجرای رژیم نداشته باشید. مثلا،رعایت

رژیم غذایی برای پسردار شدن در موارد: فشار خون بالا، ناراحتی های قلبی و نارسایی های کلیوی و رعایت رژیم غذائی برای دختر دار شدن در موارد: اختلالات عصبی،بالا بودن کلسیم خون، نارسائی کلیوی ممنوع است.

چند نکته:

1- رژیم غذائی بایستی توسط زن رعایت شود و نوع تغذیه ی مرد به طور مطلق تاثیری در تعیین جنسیت ندارد، ولی مصرف آن توسط زوجین موجب آسانی اجرای آن می شود.
2- رعایت رژیم غذائی باید از دو ماه قبل بارداری ( حداقل 4 تا 6 هفته قبل بارداری ) شروع شودو در این زمان از مصرف خودسرانه داروهائی که تعادل یونی رحم را برای جنسیت مورد نظر برهم میزنند خوداری شود.

3- عامل تعداد اسپرم در هر آمیزش در تعیین جنسیت مهم است به طوری که هر چه اسپرم بیشتر باشد احتمال پسر شدن بیشتر است و بالعکس، یعنی جهت مذکر شدن جنین باید تا حد امکان تا زمان تخمک گذاری (روز 14 از شروع قاعدگی در سیکلهای 28 روزه)که زمان مناسب از نظر PH برای پسر دارشدن است ،امیزشی صورت نگیر تا تعداداسپرم زیاد باشد و احتمال مذکر شدن جنین بالا رود.

4- علاوه بر این موارد ذکر شده نقش استرس، محیط زندگی و نوع روش زندگی را در تعیین جنسیت جنین نمی توان نادیده گرفت. کوچک ترین این موارد می تواند تلاش ها ای شما برای تولد نوزاد دلخواه را از بین ببرد.

5- یک روش برای تغییر PH واژن جهت تغییر جنسیت جنین به جنسیت مورد دلخواه والدین این است که بطور مصنوعی محیط واژن را قلیایی یا اسیدی نماییم، توصیه می شود که ضمن استفاده از روش تعیین زمان تخمک گذاری، اگر که فرد می‌خواهد پسر دار شود از محلول جوش شیرین رقیق شده برای شستشوی واژن پیش از نزدیکی استفاده کند تا احتمال پسر دار شدن در زمان 48 ساعت پس از تخمک گذاری به بالای 80? برسد زیرا این محلول PH واژن را به شدت قلیایی می‌کند، همچنین برای دختر دار شدن باید از محلول رقیق شده سرکه سفید استفاده کرد، تا PH واژن اسیدی‌تر شود.

رعایت کامل نکات گفته شده در مقاله 80 تا 90 درصد والدین را در داشتن جنسیت دلخواه کمک می کند. در پایان تاکید می شود که ، از پیروی دستورات تعیین جنسیت بطور خودسرانه و بدون مشورت با متخصص زنان اجتناب شود

خسته نباشین ازمایشگاه نیلو من یه سوالی داشتم که ازمایشگاهی نیست ولی اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم دکتر واسه من روزی 1 عدد متفورمین 1عدد اسپرین مولتی ویتامین 2تا دوفاستون و شیافت پروزسترون گرفته ولی من الان 13 هفته شدم و دکترم میگه هنوز اینارو ادامه بدم ولی معدم داغون شده در حالی که هیچ ازمایشی که ایا من دیابت یا غلظت خون دارم ازم نگرفته و همین طوری این قرصا رو به من داده فقط چون یه سقط داشتم زیر 3ماه میخوام قطعشون کنم میشه نظرتون رو بدونم
2810