2777
2789
سلام فاطمه ناز منم آمینو رو انجام دادم خطر سندروم داون من یک به 79 بود بهمن ماه توی آزمایشگاه ژنتیک دکتر نجم آبادی انجام دادم خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم تا جواب آزمایش آمد خیلی استرس داشتم همینطور از آمپولش می ترسیدم ولی برخلاف تصورم هم آمپولش درد نداشت و هم نتیجه آزمایش خوب بود. پس شما زیاد به خودتون استرس ندین ایشاالله واسه شمام مشکلی پیش نمیاد.
خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
سلام من امروز جواب ازمایشمو گرفتم الان هفته 13 هستم عدد nt 1.76بوده و ریسک سندروم داون 1به 700 بوده دکترژنتیک خیلی ترسوندم وگفتع دوهفته دیگه بیا ازمایشای تکمیلی بده بعدم اگر لازم بود تست امینو از ظهر تاحالا به حدی حالم بده که فقط خدا میدونه من بارداری قبلیمو با زایمان زودرس ازدست دادم خیلی ناراحتم توروخدا بگین واقعا ممکنه مشکلی باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خسته نباشید اگر ک امکان دارد تست بنده را تفسیر کنید و بگویید در کدام محدوده خطر قرار دارد ممنون Age:23.9 T21: 1:1432 T18: 1:16793 T13: <1:39403 51kg 11w+3d Crl:45mm Nt:1.3 mm Trisomy21: 1:1288 Trisomy18: <1:30000 Trisomy13: <1:30000 Test value unit mom Fbhcg 77.8 ng/ml 1.25 Papp-a 1119 mu/l 0.37
سلام من هفته ی ٧بارداری هستم عدد tsh ٢.٥بود نرماله؟برا آزمایش تیروئید باید ناشتا بود؟
طوری بخند که حتی تقدیر شکستش را بپذیرد، چنان عشق بورز ... که حتی تنفر راهش را بگیرد و برود ... و طوری خوب زندگی کن ... که حتی مرگ از تماشای زندگیت سیر نشود ...! این زندگی نیست که می گذرد ما هستیم که رهگذریم ... پس با هر طلوع و غروب لبخند بزن مهربان باش و محبت کن ... می دانی ..!! روزها بلاخره به شب می رسند. تا رسیدن شب از گذشت روزت راضی باش دوست من ..
سلام منم امروزسون. دادم و نگرانم میشه جواب من هم بررسی کن Number:single Placenta: circular Amniotic fluid: normal Presentation: transverse Fhr: tachy card ( 183/min) but regula Fetal movement: normal Sex:- Bpd : mm: compatible with wd Hc: mm: complatible with w d Fl: mm: complatible with w d Ac: mm: complatible with w d MGs : mm complatible with w d Crl : 56mm : complataible with 12 w 2D Average GA = 12w 2d and edd 1395/9/5 توضیحات : 1: nt= 1.05 mm و n.bone دیده میشود . اما تاکی کاردی یک soft marker آنوپلوئیدی است و نیاز بررسی های تکمیلی است در تخمدان چپ مادر کیسو به ابعاد 43*50*65 فاقد جز soild اما دارای جدار نسبتا ضخیم است ٣ -طول سرویکس به روش tas حدود 31mm و int.os بسته است ( اگرچه جهت تعیین دقیق وضعیت سرویکس tvs بعد از هفته ١٤w لازم است
سلام من هفته دوازدهم بارداری هستم، سونو غربالگری مشکلی نداشته ولی آزمایش نشون داده ریسک بالا،حالا باید برم امینو سنتز،نگرانم وقتی سونو سالم بوده امکان داره مشکل باشه یا احتمالش کمه،میشه کمکم کنید ،عدد nt 1.30 و عدد آزمایش 1:100 و 1:1500
سلام من هفته ١٢ رفتم برای غربالگری که گفت تیغه بینی کمرنگه رفتم آزمایش dna که low risk بود خداروشکر حالا هفته ١٨ رفتم غربالگری سونوی آنومالی گفتن آتریوم بطن ها هر طرف ١٢ که خطرناکه گفتن ٢ هفته دیگه بیا دارم سکته میکنم امیدی هست؟
2810