2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
چقدر خوب که اینقد برامون وقت می ذارین.مرسی از لطفتون.خانم دکتر سیمین نصر هم که تحت نظرشونم از آقای دکتر ذاکریان تعریف می کنند. الان8/27 و تا 2 اسفند که برام تاریخ زایمان زدند 28 سال و خورده ای میشم.آزمایش خونم رو هم از شاهرود فرستادن آزمایشگاه شما.به نظر شما اول سراغ آمنیو نرم؟ آخه میترسم اگه مشکلی باشه خدای نکرده برا سقط دیر بشه همین فقط نگرانیمه.
سوگند عزیز،
با توجه به سن اتان ، پیشنهاد می کنم که تست های غربالگری سه ماهه دوم در هفته 15 را انجام داده و ریسک تست ترکیبی (Sequential) برایتان گزارش شود. اگر ریسک تان بالای 1:400 بود جای نگرانی ندارد...
اینقدر استرس نداشته باش....
لازم نیست بیام تهران همین جا انجام بدم؟آزمایش رو که میفرستن آزمایشگاه شما و سونو هم دوباره پیش دکتر ذاکریان؟باور نمی کنید چقدر از دغدغه هام کم شد . ایندفعه به آقای دکتر یاد آوری کنم تیغه بینی رو هم چک کنند؟یک دنیا تشکر
اولا من باز اومدم تشکر کنم .اول از ازمایشگاه نیلو با این کار خوبی که کردن و یک متخصص رو اینجا گذاشتن. و بیشتر از شما که انقدر متعهد و با علم هستید و انقدر عالی واقعا عالی ودبا حوصله به سوالات ما مامانای نگران .پاسخ میدهید .خدا خیرتون بده.
اما یه سوال کوچولو این لیست دکترای سونوگرافی جریانش چیه؟میشه دوباره بذارین.ممنون
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
عسل عزیز،
امروزه عقیده بر این است که سونوگرافی جنین یک سونوی فوق تخصصی بوده (مثلأ در هفته 12 روی یک جنین 7 سانتیمتری یک سری از عضو هایی که حدود 0.1 سانتی متری است باید دقیقأ بررسی شوند). بنابراین دو عامل در اینجا نقش دارد یکی مهارت سونولوژیست و دوم دستگاه سونوگرافیکه بتواندقدرت تفکیک (Resoluation) بالایی داشته باشد. از اینرو از اوایل سال 2000 موسسه ای به نام FMF در انگلیس زیر نظر دکتر کیپروس نیکولائیدس افتتاح شد و مسئولیت آموزش و نظارت بر سونولوژیست ها در سراسر دنیا برای بررسی مارکرهای سلامت جنین را بر عهده گرفت و اسامی سونولوژیست هایی که هم از نظر مهارت و هم از نظر دستگاه سونوگرافی در دنیا مورد قبول هستند در سایتی به نام fetalmedicine.com آورده شده است.
ژینوس عزیز،
در غربالگری سه ماهه دوم فقط جهت بدست آوردن سن جنین احتیاج به یک سونوگرافی است مگر اینکه سن جنین توسط پزشک تعیین شده باشد و در نسخه نوشته شده باشد. البته اگر از سونوگرافی برای تعیین سن جنین استفاده شود دقت آزمایش حدود 2% بیشتر از زمانی است که از اولین روز از آخرین پریود برای تعیین سن جنین استفاده شده باشد.
2810