2777
2789
آمنه عزیز
طبق توصیه بین المللی انجام همزمان ازمایش خون و سونوگرافی NT‌ باید برای تمام زنان صرف نظر از سن و سابقه فامیلی انجام شود.
تست های غربالگری سه ماهه اول معمولأ با سونوگرافی 3-2 ساعته آماده میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت کارشناس محترم آزمایشگاه نیلو

در جواب آزمایش من RUBELLA IGG :20 و RUBELLA IGM:0.2 این آزمایش جای نگرانی ندارد
البته میدونم که در مورد سرخجه است.در ضمن ESR:40 است و هفته 7 بارداری هستم
خدا به شما سلامتی بدهد که با حوصله جواب همه ما رو میدهید
به خدا گفتم : اگر سرنوشت مرا نوشته ای چرا دعا کنم ؟ خدا گفت : شاید نوشته باشم هرچه دعا کند . . .
سلام
خسته نباشید

میخواستم بدونم استرس و ترس زیاد تا چه حد می تونه در نتیجه آزمایش cbc تاثیر گذار باشه ؟

کوچولوی من هنگام خون گیری به شدت گریه می کنه و دست و پا می زنه به طوری که نفسش بند میاد و حالش بد میشه از ترس . دوسه نفر باید نگهش دارن و دست و پاشو بگیرن واسه یه خون گیری ساده .

توی گوگل نوشته بود استرس در هنگام انجام آزمایش خون بر میزان فریتین و هموگلوبین ها تاثیر می زاره . میشه راهنمایی کنید ؟؟
سلام سارا جون
نترس .من هم امینو سنتز شدم .درد نداره.احساس می کنی یه پشه داره شکمتو گاز می گیره.درصد خطرش برای جنین خیلی کمه چون جنین رو دارن تو سونو می بینن بعد آمپول می زنن.فقط بعدا تا 2 روز سعی کن استراحت کنی و چیز سنگین بلند نکنی.
سارا جان

تا آقای کارشناس تشریف بیارن من تا جایی که می دونم جوابتو می دم ...

فکر می کنم برای آمینیوسنتز قسمتی از شکم رو بی حس می کنند و با سرنگ مقداری از مایع آمینیون رو می گیرند و به آزمایشگاه می فرستند . درد نداره و برای جنین هم هیچ ضرری نداره . من تا این حد می دونم و گفتم بگم که نگران نباشی .

باز هم معذرت می خوام از جناب کارشناس .
2810