2777
2789
ازمایشگاه نیلوی عزیز این مقاله ای که فرمودید "مقاله ای کامل در بخش برای زنان باردار " کجاس از کجا می تونم پیداش کنم؟
من امروز پیش دکترمم رفتم خیلی دکترم خونسرده گفت بالای 27-28 خطرناکه نگران نباش. برای 10 بهمن ازمایش قند نوشته. بعدشم گفته دوباره سونو می کنی فعلا هم استراحتت و بیشتر کن.
ولی من خیلی نگرانم چقدر باید از شیرینیجات استفاده کنم چقدر باید اب بخورم ایا تمام ارگانهای بچه تشکیل شده؟ یعنی سونوگراف من فهمیده؟
من از نگرانی دو شبه درست نخوابیدم. تو رو خدا شما بگین من چیکار کنم این مقاله هم کجاس؟

ممنونم از لطفتون.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
یاسمن عزیز،

در سایت آزمایشگاه نیلو و بخش برای بارداران.

نگران نباشید طبق گفته پزشکتان جای نگرانی ندارد. استراحتتان را بیشتر کنید و کمتر هم آب بنوشید.

نه ، خوب است. زیر 140 خوب است.
سلام
چقدر خوبه که شما اینقدر خوب از علمتون برای کمک به دیگران استفاده می کنید.
من الان هفته 18 بارداری ام. روز اول هفته. تا حالا یه دونه سونو رفتم اونم هفته 11 چون حدود یه دقیقه خونریزی داشتم. می خوام بدونم اصلا تو دوره بارداری چه سونوهایی خوبه و لازم و باید انجامشون داد؟سونوی ان تی و یه چن تا آزمایش اینجا دیدم. من بهداشت میرم و مراقبت های بارداریم اونجا انجام میشه. اونام چیزی نگفتن تا حالا. البته تو دفترچه بارداری که بهم دادن دو تا سونو یکی تو همین هفته 18 و یکی هم تو آخر ماه 8 نوشتن برم که جفتش هم تا جایی که من فهمیدم سونوی معمولیه. الانم نوبت گرفتم برا 2 شنبه که سونوی معمولی برم که به قول اون کادر بهداشت تشخیص بدن که احیانا بچه عقب ماندگی ذهنی یا مشکل کلیه نداشته باشه و وقتی همن من گفتم خب هفته 11 سونو رفتم، گفت اون زود بوده و بی فایده.
ممنونم فراوان.
سلام
من یه سوال دارم
توی سونوی nt هفته 12 من که چند روز پیش انجام دادم، طول سرویکس 28mm اندازه گیری شده! دکتر با دیدن نتیجه یک سونوی واژینال برای هفته 16 برام نوشتن که مجددا" اندازه گیری دقیق انجام بشه..
خواستم ببینم چقدر احتمالش هست که من نیاز به سرکلاژ داشته باشم؟ و با توجه به اینکه قصد دارم در ماه 6 به کانادا سفر کنم تا زایمانم رو هم اونجا انجام بدم، فکر میکنید این مساله ممکنه مانع از سفر من بشه؟؟؟
فعلا" که دکتر بهم اجازه مسافرت رو تا بعد از سونوی هفته 16 ندادند. خیلی نگرانم و این مساله (سفر به کانادا) برام خیلی مهمه..لطفا" بهم نظرتونو بگید
ممنونم
سلام
من هفته 12 بارداری سونوی nt و آزمایش غربالگری رو انجام دادم. آزمایش را در آزمایشگاه نیلو و سونوگرافی را به توصیه پزشک نزد دکتر همایون احمدی انجام دادم.
لطفا نظرتونو راجع به جواب آزمایش اعلام فرمائید.
متشکرم

value corrected MoM
0.55 fbhcg 21.00
PAPP-A 1657 0.75

t21 prior risk 1:1030
t18 prior risk 1:11613
t13 prior risk 1:27945

trisomy 21 1:24174.
trisomy 18 <1:30000
trisomy 13 <1:30000
the calculated risk for trisomy 21 is below the cut off risk (1:250 which represents a low risk
the calculated risk for trisomy 18 is below the cut off risk (1:100 which represents a low risk
the calculated risk for trisomy 13 is below the cut off risk (1:100 which represents a low risk
نتایج سونو NT :
Fetal Heart Activity : present
Fetal Heart Rate : 154 bpm
BPD : 20 mm
FL : mm
CRL : 49 mm
Nuchal Translucency : 1 mm
Nasal Bone : Not Examined
Skull and Brain : Not Examined
Spine : Not Examined
Abdomen : Not Examined
Stomach : Not Examined
Bladder : Not Examined
Hands : Not Examined
Feet : Not Examined
Twin 2 Anatomy : N/A

با تشکر
با سلام..
من در غربالگری 3 ماه اول nT جنین 2.5 بود و free BHCG 2.011 Mom بود...

که شما گفتید 85% جز کم خطر است..

چند روزیست دردهای خفیف پایین مثانه دارم...در ادارم کمی خون و کمی باکتری دیده شده...

با دکترم مطرح کردم بهم آمپول proluton Depot 250 mg داد.برای جلوگیری از زایمان زودرس.
4 عدد هفته ای یه بار...دردهام خیلی خفیف و گهگاهی میاد سراغم..فکر میکنم دکترم درست منظورمو متوجه نشده..بارداری سالمی دارم و هیچ مشکلی تا به حال نداشتم.. 16 هفته امه...آیا لازم هست دوباره با دکتر صحبت کنم شاید منصرف شد از زدن آمپولها...؟؟؟؟؟؟؟؟

برام آز غربالگری 3 ماهه دوم در هفته 18 رو داد به علاوه یه سونوگرافی جدا برای ناهنجاریهای جنین و طول دهانه رحم...

به نظر من سونوگرافی دومی بیشتر برای تشخیص طول دهانه رحم بوده...آیا ضروریه انجام بشه؟ برای ناهنجاری های جنین سونو گرافی 3 ماه دوم کافی نیست؟؟؟؟؟؟؟

میخواستم بپرسم توی غربالگری 3 ماه اول دهانه رحم رو اندازه میگیرند؟

اگر آره چطوری میتونم بخونمش؟؟؟؟؟.و اندازه نرمال و ایده آل بین چند تا چند هست؟

از بین این اندازه اهایی که مینویسم آیا طول دهانه رحم مشخص شده؟

ّFHR: 153 bpm
crown-rump lenght 75.6 mm

cervix: 35 mm
..
سلام خسته نباشید. 25 سالمه و تو هفته 16 ازمایش غربالگری انجام دادم که نتیجش به این صورت بوده

risk of downs 1 in 15000

risk of NTD 1 in 16000

risk of pre_eclampsia 1 in 30

comment downs risk due to maternal age alone is 1 in 1300

1 به 30 چی هست؟ نرماله؟ من خیلی نگرانم خواهش میکنم سریع تر جوابمو بدین
با سلام و خسته نباشید
من چند روز پیش آزمایش هورمون در آزمایشگاه اریترون دادم. ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید.

T4-ECLIA: 8.64 �g/dL

TSH-ECLIA: 2.22 mIU/L

LH-ECLIA: 8.76 mIU/mL

FSH-ECLIA: 8.27 mIU/mL

Total Testosterone-ECLIA: 0.596 ng/mL

DHEA SO4-ECLIA: 291.6 �g/dL

17 OH Progestrone-ECLIA 1.95 ng/mL

سلام . من قبلا یه بارداری پر خطر داشتم هفته 12 آزمایشات غربالگری نرمال بود ولی هفته 20 که رفتم با ریسک 1 به 85 روبرو شدم رفتم آمینو سنتز نرمال بود خیالم راحت شد دکتر گفت مشکلی نیست بچه سالمه . هفته 30 که رفتم سونو گفتن بچه از هفته 25 رشدش متوقف شده وضعیت جنین هم بحرانی بود دکتر گفت اگه تا 2 هفته در نیاریم میمیره من هم از اینکه بچه مشکل دار باشه صبر کردم و هفته 34 بچه مرد .بعد 4.5 ماه دوباره باردار شدم ولی نیمه دوم ماه اول قرص ضد بارداری استفاده کرده بودم اینبار بچه هفته 10 مرد . میشه من و راهنمایی کنین. در ضمن 27 سالمه و فامیل هم نیستیم
آزمایشگاه نیلوی عزیز
مواد شیمیایی اینجا
فرمالدهید
متانول
آمونیاک می باشد
من در مواجه مستقیم نیستم ولی بوی مواد تو محوطه باز گهگاهی میاد
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
آزمایشگاه نیلوی عزیز... آزمایش غربالگری هفته 11+6
crl: 51mm
nt: 2.1 mm
nasal bone m: 2.1mm
pappa level:1.96 iu/lit
free beta hcg level: 23.76 iu/lit
screen negative
less than 1 in 20000 (down risk
لطفا بی زحمت نتیجه رو بهم میگید:
خدایا هزار مرتبه شکرت « یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ لى کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ (ع) »...
2810