2777
2789
مرسی آقای دکتر یعنی باید تا آخر عمرم لووتیروکسین بخورم؟؟؟؟ دکتر غدد بهم گفت 3 ماه بخور ماه دی رو نخور بهمن آز بده اون موقع معلوم میشه که باید ادامه بدم یا نه ممکنه خوب شم یا خوب شدنی نیست؟؟؟!!
یه سوال دیگه .... اونوقت قرص لووتیروکسین عوارض نداره ؟؟؟به کلیه و ... آسیب نمیزنه ؟؟مصرفش تو دوران بارداری هیچ اثری روی جنین نداره؟؟؟
منظورتون هاشیموتو ست ؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام کارشناس عزیز

ممنونم که با صبر و حوصله جواب میدید

میخواستم ازتون خواهش کنم راجع به پارامترهایی که در از من اندازه گیری شده توضیح کوتاهی برام بدین یعنی بدونم

هر کدوم چی هستن.

و اینکه MoM و عددهایی که جلوش نوشتم چیه و چقدر خطرناک هستن.

نمیدونم با چه ربونی از شما تشکر کنم خیلی چشم انتظار هستم.

جواب ازمایش در بالای همین صفحه هست. منظور این کامنتها چیه؟؟

comment ..........Downs risk due to maternal age alone is 1 in 1300
comment........ since a BPD wasrecorded anencephaly has been excluded and the risk NTD given is for spina bifida alone
ایلیای من چه نازه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با سلام و خسته نباشید .
اقای دکتر من همیشه سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم وممنونم که پاسخ گو هستید اما زمانی که شما مسافرت بودید و پاسخگو نبودید سوالی برام پیش اومد و از تاپیک ازمایشگاه پارسه پرسیدم که با جوابشون خیلی نگران شدم اما بعد از امدن شما این سوال رو پرسیدم و جوابها کاملا متفاوت بود من دچار سردرگمی شدم خیلی برام مهمه که به موقع این ازمایش رو بعد از به دنیا اومدن فرزندم انجام بدم که خدای نکرده مشکل بچه ی اولم دوباره پیش نیاد .ضمنا بارداری فعلیم دوقلوی همسان هستند ...

این سوالات من و جواب شماست در مورد گالاکتوزمی....

سوال اصلی من اینه که بعد از به دنیا اومدن نوزاد چیکار باید بکنم ؟
روز سوم تا پنجم تولد تست را می توانید انجام دهید

ایا شما این ازمایش رو انجام میدین؟؟؟؟
بله ، سه روزه هم آماده می شود
ایا هنوز هم باید این ازمایش به خارج از کشور فرستاده بشه؟
خیر
اگر اینطوره تقریبا یکماه طول میکشه تا جوابش بیاد تو این مدت اگر نوزاد از شیر مادر استفاده کنه مشکلی براش پیش نمیاد ؟؟؟
چرا عقب ماندگی با میزان کم ایجاد می شود.

ایا اگه از اول تشخیص داده بشه و شیرش عوض بشه نوزاد بهبود پیدا میکنه و میتونه زندگی طبیعی داشته باشه؟؟؟؟؟
بله ، زندگی طبیعی خواهد داشت.

واین هم جواب ازمایشگاه پارسه .......

سرکار خانم آتنا
انشالله که در این بارداری مشکل نداشته باشین
تستهای غربالگری نوزادان جهت بیماریهای متابولیک که حدود سی بیماری منجمله گالاکتوزمی را بررسی می کند هنوز باید به خارج ارسال شود ما به مرکز سنتوژن اطریش می فرستیم بهتر است در همان هفته اول تست انجام شود چون جواب آزمایش حدود 20 تا 30 روز طول می کشد تا آماده گردد

سلام آقای دکتر خسته نباشید،این جواب سونوی NB-NTمنه میشه ترجمش کنید برام
Number of fetus: single
Fetal Heart Rate: OK
presentation: Float
position of placenta: posterior wall
Amniotic Fluid: NORMAL
Cervical Length is 33mm Normal
-Nuchul Translucency is 1/6mm normal
-Nasal Bone present
-Dubble umblical artery present
-Ductus venusum has normal wave
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام آقای دکتر جواب آزمایش کاریوتایپ من به این صورت است لطفا اگه میشه توضیح بدید.
procedure:20 fields from two separate cultures with GTG banding were examined
Diagnosis : compatible with normal female 46,XX KARYOTYPE
Note:cytogenetic does not detect gene mutation. in the present cytogenetic analysis only genetic diseases associated with major chromosomal abnormalities were screened .in cases with apparently normal karyotype ,subtle genetic alterations (e.g. low level of mosaicism ) beyond the technical limits of the preparation are potentially possible
عکس ژن ها رو لازمه بزارم؟
اقای دکتر جواب آزمایش سرخجه رو هم بررسی کنید.ممنون از لطفتون
Rubella Ab (IgG) 88.7 unit:IU/ml Method:Pi
سلام امکانش هست یک مرکز خیلی خوب که آمینوانفوزیون انجام میدن به من معرفی کنید؟ممنون میشم
خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
کارشناس محترم آزمایشگاه نیلو با سلام و تشکر از راهنمایی های مفیدتون
آزمایشگاه شما آزمایش دوم غربالگری بین هفته 20تا 25 رو انجام دادم که گفته بود HCG بالاست می شه توضیح بدید یعنی چی چه مشکلاتی دارد آیا خطرناکه؟
سلام کارشناس محترم. واقعا ممنون از کمکی که می کنید.

من هفته 9 هستم.

سونو nt و غربالگریو انجام ندادم هنوز.

خاستم هزینه مراحل اول و دوم هر دو رو بپرسم؟

و دوم اینکه سونو سه بعدیه یا معمولی؟

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم.......................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
سلام کارشناس محترم
من صفحه اول که گفتین مطالعه کردم ولی میخواستم ازتون بپرسم چرا در جواب به من گفتین 85% ؟؟؟؟
پس 15% بقیه مال چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این وضعیت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این سوال من آز غربالگری رو گرفتم
(papp-a...................5.85
free beta hcg..........34.4
nt.....................1.4
nb..................present
down syndrome.........1:34600
age alone...........1:1140
eguivalent age risk......<15.0
trisomy18...............1:99000
این ها برای آز غربالگریم اومده کسی میدونه چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و این جواب شما
تینا عزیز،

نتیجه تست شما با قدرت تشخیص 85% در محدوده کم خطر هست
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
با سلام خدمت شما و خداقوت

من نتایج سونو nt و آزمایشات غربالگری سه ماهه اول را برای شما فرستادم و شما مرا جز گروه کم خطر اعلام کردید.

دکترم نیز ازمایشات سه ماهه دوم را لازم نمی داند.

با توجه به نسبت فامیلی با همسرم همچنان نگران بروز برخی اختلالات ازجمله زالی ، لب شکری ، اوتیسم و ....می باشم.
تمام فکر و ذهنم بخاطر این موضوعات بهم ریخته است و اصلا فکرم مثبت نمی شود. آیا راهی برای کنترل و تشخیص این چنین مشکلاتی وجود دارد؟ راه مقابله با این کابوس های منفی چیست؟

باتشکر از توجه و راهنمایی شما
با عرض سلام و خسته نباشید می خواستم بدون روش تشخیص dna چگونه است؟؟و هزینه انجامش چقدر است؟؟ چون من با iui حامله شدم. خیلی وقت ها می رم تو فکر . خواهشن من را از فکر بیرون بیارید.ممنون
کارشناس محترم آزمایشگاه نیلو
سلام و خدا قوت به صبر و حوصله شما در جوابگویی به سوالات فراوان ما،میخواستم بدانم آژمایشگاه نیلو همان آزمایشگاه نیلوفر است؟ یا آزمایشگاهی دیگری به نام نیلوفر هم در تهران هست؟ چون من با آزمایشگاه سینا در بوشهر که صحبت کردم گفتند نمونه ها را به آزمایشگاه نیلوفر تهران که در زمینه تستهای غربالگری بسیار دقیق است ارسال میکنیم. ممنون میشم جواب سوال من را بدهید
سلام ازمایشگاه نیلوی عزیز
خسته نباشید
من چندین بار مزاحم شما شدم و سوالات زیاری پرسیدم.
نمیدونم یادتون میاد یا نه . من دوقلو باردارم و تازگیها جواب آمنیوسنتزم اومد و نی نی ها مشکلی نداشتن
میخواستم بپرسم ممکنه خطرات دیگه ای هم تهدیدشون کنه از نظر شکل عضو بدنیشون. یعنی نیازی هست که من آزمایشها و یا سونوگرافیهای دقیقتری رو انجام بدم یا نه؟
ممنونم زود جوابمو بدین
سلام آزمایشگاه نیلوی عزیز
من 24 ساله و در هفته 12 بارداری هستم امروز نوبت دکتر داشتم وبرای 5 آذر برام سونو گرافی و آز غربالگری نوشته و گفت هر دو را در یک روز انجام بدم . با توجه به اینکه من در خانواده ام (خواهرم) سابقه هیدروسفالی و تشکیل نشدن کلیه ها را دارم آیا نیازی به سونو nt ندارم ؟
دکترم گفت همونایی که نوشتم کافیه.
واینکه در قائمشهر کدام آزمایشگاه با شما همکاری دارد؟
با تشکر از محبت شما.
2810